București, 31 August 2018

FCSB părăsește competițiile europene, fiind eliminată de Rapid Viena, scor general 5-2

FCSB-v-Rapid-Viena-2-1

Chiar dacă a câștigat cu scorul de 2-1, meciul retur al play-off-ului Europa League, de la București cu Rapid Viena, FCSB părăsește competițiile europene, fiind eliminată de echipa austriacă, Rapid Viena, scor general 5-2.

Gnohere a reușit deschiderea scorului, relativ repede, minutul 12, iar Mihai Roman a marcat pentru 2-0, în ultimul minut al primei reprize, scor care  asigura la acel moment calificarea FCSB-ului. Nu a fost să fie așa, pentru că în minutul 63, Sonnleitner reușește să marcheze, după o eroare nepermisă a portarului Andrei Vlad, fără experiență.

Atacantul echipei Rapid Viena, Andrei Ivan, care a început titular meciul, a declarat după calificarea echipei sale în grupele Europa League, la televiziunea PRO X, următoarele: „Am avut un meci foarte greu în această seară, contează că ne-am revenit în a doua repriză, că am marcat și ne-am calificat. A fost o pauză foarte grea, eram foarte supărați, credeam că nu mai putem să revenim niciodată, știam că cei de la Steaua joacă foarte bine. Îmi pare rău pentru Steaua, dar nu pot să meargă mai departe două echipe.”

„Când eram la Craiova, nu am câștigat niciodată cu Steaua, sunt foarte bucuros că ne-am calificat în Europa League și mergem să facem meciuri bune în grupe. În situația când rămăsesem singur cu portarul, eram foarte nervos, parcă îmi scăzuse încrederea în mine, dar colegii mei, mi-au ridicat foarte mult moralul”, a spus în încheiere Andrei Ivan.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Gol-Gnohere-partida-cu-Hajduk

 

Citește și: Gnohere, omul providențial în partida cu Hajduk, scor general 2-1, duce FCSB în play-off

Autor a unei duble, Edy Gnohere, omul providențial al echipei FCSB în partida cu Hajduk Spilt, disputată joi pe Arena Națională, din manșa secundă...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X