București, 22 Aprilie 2019

FCSB obține un rezultat de egalitate în deplasare, cu FC Viitorul și se află la 5 puncte în spatele CFR-ului

../Imagini-003-2019/Viitorul-FCSB-1-1

După ce la startul play-out-ului, decalajul dintre CFR Cluj și FCSB, era de numai 2 puncte, după șase etape disputate, diferența este acum de 5 puncte. CFR Cluj nu a pierdut nicio partidă, în timp ce FCSB a pierdut meciul din prima etapă, cu FC Viitorul. Astfel, FC Viitorul i-a luat FCSB-ului 4 puncte din 6 posibile.

Partida disputată duminică la Ovidiu și terminată cu scorul de 1-1, a fost una de bun nivel tehnic, FCSB a ratat enorm, cele mai mari posibilități de a marca fiind cele două bare avute, în urma șuturilor din minutele 3 și 76, prin Planic și respectiv Teixeira.

Cele două goluri au fost marcate de Gnohere, în minutul 68, pentru FCSB, în urma unui contraatac și Ianis Hagi a reușit egalarea pentru FC Viitorul, în minutul 80.

Arbitrul Marius Avram a arătat două cartonașe roșii, câte unul la fiecare echipă, mai întâi lui Romario Benzar, în minutul 61, apoi în minutul 74, Vlad Achim a fost eliminat, după ce ambii jucători, anterior, mai încasaseră câte un cartonaș galben.

Antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, a declarat după egalul cu FC Viitorul, la televiziunea Digi, următoarele: „Cu cât trec etapele, cu atât gluma se îngroașă. Dacă astăzi nu am câștigat, normal am mai pierdut încă două puncte, dar eu vreau să cred până la capăt, am încredere în echipă, în munca pe care o facem. Mai sunt 4 etape, nu se știe ce se întâmplă. CFR va încerca să-și câștige ultimele meciuri rămase, noi încercăm să le câștigăm pe celelalte meciuri pe care le mai avem, după care, tragem linie, vedem unde suntem. Este destul de greu, nimeni nu poate prezice ceva. Cred până la capăt că CFR-ul se mai poate încurca.”  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Nicusor-Bancu

 

Citește și: FC Viitorul câștigă în manșa tur a semifinalei Cupei României, în deplasare cu U Craiova, scor 2-1

FC Viitorul a reușit să răstoarne rezultatul și să se impună la Craiova, în meciul din semifinala Cupei României, cu Universitatea Craiova...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X