București, 01 Aprilie 2019

FCSB obține toate punctele puse în joc, după derby-ul cu U Craiova, scor 3-2

../Imagini-003-2019/FCSB-Craiova-3-2

Duminică, pe Arena Națională, FCSB învinge U Craiova, cu un scor strâns 3-2 și trece pe locul secund al clasamentului play-off, la o distanță de 5 puncte față de CFR Cluj. Lupta pentru titlu va continua până cel puțin în ultima etapă, atunci când FCSB va întâlni tot pe Arena Națională, echipa clujeană.

De la FCSB, s-a făcut remarcat Junior Morais, autor a două pase de gol, în minutul 9, atunci când scorul a fost deschis de Ioan Hora și în minutul 71, la golul lui Gnohere. Pentru FCSB, a mai marcat Denis Man, în minutul 30, în timp ce pentru U Craiova, au marcat Nicușor Bancu în minutul 23, din penalty și Cicâldău, în minutul 45+1.

Trebuie precizat, că în minutul 55, atunci când scorul era 2-2, Romario Benzar reușise să marcheze, centralul Ovidiu Hațegan a indicat centrul terenului, apoi a anulat golul după consultarea cu asistenții, deși nu a fost ridicat fanionul de la margine pentru vre-o poziție de ofsaid.

Antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, a declarat după victoria importantă obținută cu U Craiova, din cadrul etapei a 3-a, din play-off, la televiziunea Telekom, următoarele: „Nu am surprins în alcătuirea primului 11. Am 22 de jucători foarte buni și pe oricare dintre ei îi alegi, își fac treaba foarte bine. Am 2-3 atacanți foarte buni, de mare valoare. Mi-e greu să fac echipa, mi-e greu să decid cine să rămână afară. Vă dați seama, nu este ușor nici pentru cei care au rămas afară, dar cu siguranță, le va veni și lor rândul și vor demonstra că pot mult mai mult și că au valoare. Din păcate, am spus că trebuie să fac un lot de 18 jucători și după care, 11 jucători care să intre.”

„Mă bucur pentru băieți, îi felicit pentru că au făcut un joc bun, au avut o dorință foarte mare de a câștiga, cu o atitudine foarte bună. Vreau să mulțumesc și suporterilor, care au venit într-un număr foarte mare la stadion, ne-au susținut și au creat o atmosferă demnă de un derby și de un fotbal bun, în care jucătorii se simt foarte bine pe teren”, a mai spus în încheiere Mihai Teja.   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Juve-Atletico-3-0

 

Citește și: După hat-trick-ul lui Cristiano, Juventus se califică în sferturile Ligii Campionilor

Seară magnifică pentru Cristiano, a realizat un hat-trick și a răsturnat rezultatul din partida tur cu Atletico, scor general 3-2, iar Juventus merge mai departe,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X