București, 11 Februarie 2018

FCSB nu a putut învinge CFR Cluj, scor 1-1, după un meci încrâncenat

FCSB-CFR-1-1-et-24

Pe stadionul Arena Națională, în fața a 11 mii de spectatori, FCSB și CFR Cluj, au terminat la egalitate, scor 1-1, în partida disputată sâmbătă, din cadrul etapei a 24-a a Ligii 1.

Prima repriză a aparținut clujenilor, echipă mai experimentată, care au făcut un pressing sufocant. Golul marcat de Vinicius în minutul 33, a venit în urma unei faze fixe. Din centrarea lui Cristi Manea, Țucudean a trimis în transversala porții lui Andrei Vlad, mingea a revenit în teren la Vinicius, care a marcat cu latul din doi metri.

Atacantul echipei FCSB, Florin Tănase, a avut meritul de a scoate un penalty, după o fază controversată, la un duel cu Andrei Mureșan. Portarului Andrei Vlad i se reproșează faptul că nu a boxat balonul la centrarea din fază fixă a lui Cristi Manea. Budescu a transformat impecabil penalty-ului, aducând golul egalizator în minutul 75.

Una peste alta, ambele echipe sunt mulțumite de rezultat, iar diferența de două puncte dintre cele două echipe rămâne și după această etapă. CFR va avea în următoarele două etape meci acasă cu Astra și în deplasare cu Juventus, în timp ce FCSB va disputa derby-ul cu Dinamo și acasă cu Sepsi.

Mijlocașul echipei FCSB, Mihai Pintilii, a declarat după joc la televiziunea Digi, următoarele: „Jucând acasă, nu sunt mulțumit de rezultat, noi aveam nevoie de cele trei puncte, dar este bun și un punct. A fost normal să fie meciul încins, întrucât au jucat echipele clasate pe primul și al doilea loc și să fie un meci încâncenat. Vlad este portarul nostru, de 19 ani, încercăm să-l încurajăm, să țină capul sus, întrucât pe el ne bazăm. Probabil are tracul acesta, pentru că sunt primele lui meciuri în Liga a 1-a, meciuri mai tari și probabil are puțină emoție. Nu cred că are cineva să-i reproșeze ceva.

În încheiere, Mihai Pintilii, a mai adăugat: „Ei au dat gol din fază fixă, de unde știam că sunt cei mai puternici. Se apără foarte bine, au apărarea cea mai bună din campionat, noi avem cel mai bun atac, dar este bine că la sfârșitul jocului am luat și un punct, după ce ne-au condus cu 1-0. Lipsa lui Alibec și Gnohere s-a simțit, ei sunt atacanți de meserie. Tănase joacă în bandă, nu mai are rost să mai vorbesc. Au fost suspendați și asta ne-a costat!”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii