București, 26 Februarie 2018

FCSB își încheie sezonul regular cu o victorie, scor 2-0, împotriva echipei Sepsi OSK

FCSB-Sepsi-2-0-et-26

Echipa FCSB a câștigat meciul cu Sepsi OSK, disputat duminică pe stadionul Arena Națională, în fața a câtorva sute de fani, din cadrul etapei a 26-a, disputată pe un ger neobișnuit de mare pentru ultima părte a lunii februarie.

Antrenoru Nicolae Dică, a fost nevoit să-l introducă în teren după pauză pe Constantin Budescu, pentru a clarifica lucrurile din atac, întrucât în prima parte a meciului, ocaziile cele mai mari le-au avut cei din Sfântu Gheorghe.

Mașinile de ambulanță au fost nevoite să pătrundă pe suprafața de joc de două ori, pentru a acorda îngrijiri medicale, prima dată în minutul 17, atunci când Kuku a fost accidentat la cap și transportat la spital, apoi în minutul 57, pentru a acorda îngrijiri lui Romario Benzar, lovit tot la cap.

Golurile echipei FCSB, au fost marcate de Viera, minutul 52 (autogol), deviind în propria poartă din centrarea lui Budescu și Denis Man, minutul 86. FCSB termină sezonul regulat pe locul secund în clasament, cu 55 puncte, în timp ce Sepsi OSK ocupă locul 12, cu 19 puncte.

După meci, antrenorul echipei Sepsi OSK, Eugen Neagoe, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Sunt supărat că nu am reușit să scoatem nimic din acest joc. Cred eu că, meritam să plecăm neînvinși. După ocaziile pe care le-am avut în special în prima repriză, puteam să și câștigăm dacă marcam din acele situații clare de gol, inclusiv singur cu portarul. Fără să-și creeze situații de a marca, FCSB-ul conducea cu 1-0, printr-un gol practic marcat de noi și iarăși am ratat o ocazie imensă și la 1-0 pentru ei. Din aceste patru jocuri, de când au fost făcute schimbări în echipă, am pierdut în această seară, nemeritat și la Craiova, iarăși la fel. Kuku a fost dus la spitalul Floreasca și va merge cineva la el să vadă starea.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii