Megamenu for Bootstrap
 


București, 22 Iulie 2017

FCSB învinge la Timișoara, scor 1-0 și trece provizoriu pe primul loc

Poli-FCSB-gol-Gnohere

Vineri, într-un meci al etapei a 2-a, din Liga 1, FCSB a câștigat în deplasare, scor 1-0,  cu Poli Timișoara și trece provizoriu pe prima poziție a clasamentului.

Deși au făcut o partidă modestă, FCSB a reușit să se impună deabia în minutul 62, prin golul lui Gnohere, la cîteva minute de la introducerea în teren, din centrarea excelentă a lui Budescu.

Poli Timișoara a evoluat în 10 oameni, din minutul 45, urmare a eliminării lui Alexandru Munteanu, pentru cumul de cartonașe galbene. Gazdele puteau să egaleze în minutul 71, atunci când, din doi metri, Cînu a reluat cu capul peste poartă!

Jucătorul eliminat în minutul 45, Alexandru Munteanu, a declarat după meci la postul TV Digi, următoarele: „A fost un moment în care m-am rătăcit, a fost o intrare urâtă din partea mea. Îmi cer scuze colegilor de la echipă și celor de la Steaua, pentru că n-am vrut să iasă în așa fel, încât să fiu eliminat. Se pare că greșelile mele, au contat în rezultatul final. Până la eliminare, FCSB ne-a dominat, iar noi am sperat să-i prindem pe contraatac și să marcăm.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii