Megamenu for Bootstrap
 


București, 02 Octombrie 2017

FCSB învinge Sepsi OSK, scor 4-0 și termină turul pe locul secund

Sepsi-FCSB-0-4-et-13

FCSB câștigă meciul din deplasare, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, disputat Duminică la Brașov și termină turul de campionat pe locul al 2-lea, la trei puncte în spatele echipei CFR Cluj.

Florin Tănase a obținut două penalty-uri, în minutele 26 și 31, primul dintre ele, atunci când scorul era 0-0, a fost ușor acordat de centralul Sebastian Colțescu. Au transformat penalty-urile Florin Tănase și Eddy Gnohere.

Mijlocașul echipei Sepsi, Sebastian Ghinga a marcat un autogol, involuntar, în minutul 34, mingea ricoșând din spatele său, în propria poartă.

Daniel Benzar, avea să stabilească scorul final, în minutul 75, marcând cu o execuție sigură și frumoasă, din 6 metri, pe colțul lung.

La două minute după ce a fost introdus în teren (min 68) din postura de jucător de rezervă, fostul stelist, Stefan Nikolic, a trimis balonul în bara transversală a porții lui Florin Niță!

Antrenorul echipei Sepsi, Valentin Suciu, a declarat după înfrângerea severă administrată de FCSB, la postul TV Digi, următoarele: „După cum a decurs jocul, este destul de greu de digerat scorul, cu toate că Steaua este o echipă bună, suntem conștienți de asta, dar iarăși, din punctul meu de vedere, n-au avut nicio ocazie și au marcat trei goluri! Le-am făcut efectiv trei cadouri, ceea ce este inadmisibil. În a doua repriză, iarăși o greșeală și nu au iertat.”

„Din păcate, oportunitățile pe care le-am avut noi, nu s-au concretizat cu gol. Îmi pare sincer rău pentru suporterii aceștia minunați pe care îi avem și care ne-au susținut până la sfârșit și nu am reușit să ne ridicăm la nivelul lor”, a mai spus în încheiere Valentin Suciu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii