Megamenu for Bootstrap
 


București, 26 Octombrie 2017

FCSB învinge Sănătatea Cluj, scor 6-1, în șaisprezecimile Cupei României

Denis-Man-Cupa

Pe stadionul Cluj Arena, miercuri, FCSB elimină Sănătatea Cluj din șaispezecimile Cupei, scor 6-1, după ce a jucat cu un om în plus, mai mult de trei sferturi de meci și terminând meciul cu doi jucători minori în teren, Ianis Stoica și Emilian Paconel!

Arbitrul de centru Florin Andrei, l-a eliminat pe Cristian Paul de la Sănătatea Cluj, în minutul 22 și nu a luat aceiași decizie în repriza secundă, atunci când un fundaș stelist l-a placat ca la rugbi pe un atacant advers!

Golurile au fost marcate de Emanuel Negru, minutul 83, pentru Sănătatea Cluj, respectiv, Dennis Man, în minutele 17 şi 22 (pen), Daniel Benzar, minutul 32, William De Amorim, minutul 45, Vlad Achim, minutul 58 şi Ianis Stoica, minutul 90+2.

Pentru FCSB, echipa cu mai mare experiență, a fost ca un antrenament, în vederea meciului din etapa a 16-a, din deplasare cu CSU Craiova, de la Mehedinți. Antrenorul Nicolae Dică, folosind o echipă alcătuită mai mult din rezerve.

Atacantul Denis Man, de departe cel mai bun jucător de pe teren, autorul unei duble, a declarat după meci la televiziunea PRO X, următoarele: „Pot să zic că mă simt mai bătrân puțin, ați văzut și d-voastră că am avut jucători mai tineri ca mine și ne bucurăm pentru ei că și-au arătat calitățile și sunt jucători de valoare. Eu când am debutat, am avut multe emoții și cred că și ei la fel, datorită calității, pe viitor pot juca la Steaua. Eu nu am niciun secret, privind forma sportivă, muncesc zi de zi la antrenament. În campionat, în meciurile trecute nu prea am reușit mare lucru, dar mă bucur că am reușit să înscriu astăzi și sper ca aceste goluri, îmi va da un moral mai bun.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii