Megamenu for Bootstrap
 


București, 29 Septembrie 2017

FCSB învinge Lugano, scor 2-1, în etapa a 2-a, din grupele Europa League

Budescu-faza-meci-Lugano-FCSB

Joi, pe Luzern Arena, din Lucerna, FCSB s-a confruntat cu Lugano, într-un meci al Grupei G, din Europa League, reușind să câștige cu scorul de 2-1, după un meci cu două reprize diametral opuse.

În prima parte, elvețienii au reușit să deschidă scorul prin mijlocașul Mattia Bottani, în minutul 14, în timp ce în partea a doua a meciului, FCSB a arătat ca o adevărată echipă, mai ales după introducerea în teren, a lui Denis Man, care l-a înlocuit pe Ovidiu Popescu. Constantin Budescu, a reușit golul egalizator, dintr-o poziție aproape imposibilă, în minutul 58, pentru ca numai după șase minute, Júnior Morais să marcheze golul de 2-1, cu un șut cu capul din șase metri.

Partida a fost condusă în general bine de o brigadă de arbitri din Ucraina, având la centru pe Serhiy Boiko. Constantin Budescu, a fost declarat de site-ul oficial al UEFA, omul meciului.

Autorul golului victoriei pentru FCSB, Júnior Morais, a declarat după meci la postul de televiziune Sport.ro, următoarele: „Am început prima repriză fără să fim concentrați. Ei au fost peste noi în prima repriză, mai agresivi, au fost primii la minge mereu. A fost bine că în a doua repriză ne-am revenit și am schimbat rezultatul. A făcut un pas important pentru calificare. Mă bucur că am marcat golul victoriei, dar cel mai important este că echipa a câștigat trei puncte.”

Cu șase puncte din două meciuri, FCSB conduce în clasamentul grupei G, din Europa League, urmată de Viktoria Plzeň și Hapoel Beer-Sheva, cu câte trei puncte. Elvețienii de la Lugano, nu au reușit să acumuleze nici un punct.

Antrenorul Nicolae Dică a folosit următorii jucători: Florin Niţă - Romario Benzar, Bogdan Planic, Mihai Bălaşa, Junior Morais - Mihai Pintilii, Oidiu Popescu (Denis Man 46) - Filipe Teixeira, Constantin Budescu (Lucian Filip 81), Florin Tănase - Harlem Gnohere (Florinel Coman 66')

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii