București, 15 Iulie 2019

FCSB învinge Hermannstadt, scor 4-3 și ocupă provizoriu prima poziție a clasamentului

../Imagini-006-2019/Alexandru-Dandea

Duminică, pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, FCSB în calitate de gazdă, s-a impus cu scorul de 4-3, în partida cu Hermannstadt Sibiu, într-un meci din prima etapă a Ligii 1.

Ambele echipe, cu noi antrenori pe bancă, FCSB cu Bogdan Andone și sibienii cu Costel Enache, au demonstrat că pot avea un cuvânt greu de spus în actuala ediție de campionat. Astfel Bogdan Andone vrea să cucerească titlul, având la dispoziție un lot valoros, după o secetă de 4 ani, în timp ce, Costel Enache, vrea să evite situația prin care echipa sibiană a trecut în ediția precedentă de campionat, când a fost nevoită să joace barajul de rămânere în LIga 1 cu divizionara B, U Cluj.

Golurile echipei FCSB, au fost marcate de Coman, 23; Hora, 30; Man, 53 și Nedelcu, 80, iar pentru sibieni au marcat Tsoumou, 45; Dandea, 56 și Debeljuh, 90+2.

Internaționalul de tineret, Florinel Coman, declarat omul meciului, a spus imediat după victoria cu Sibienii, la televiziunea Digi, următoarele: „Nu pot să spun că mă așteptam la acest rezultat, dar am făcut cred eu, o partidă foarte bună și mi-am ajutat echipa pentru a câștiga toate cele trei puncte. Am început sezonul, așa că, am intrat foarte bine montați. Am avut o săptămână vacanță după Campionatul European, am venit cu bateriile încărcate, mă antrenez foarte bine și asta se vede și în jocul meu.”

În etapa următoare, FCSB se deplasează la Sfântu Gheorghe pentru partida cu Sepsi, în timp ce Hermannstadt va juca acasă cu echipa din același județ, Gaz Metan.   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-005-2019/Gol-Puscas-semifinala-U21

 

Citește și: România U21, învinsă în semifinala EURO 2019, de campiona en-titre, Germania U21, scor 4-2

Selecționata României U21, a pierdut semifinala EURO 2019, disputată joi, cu Germania U21, scor 4-2, după ce la pauză a condus cu scorul de 2-1...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X