București, 07 Decembrie 2019

FCSB învinge Gaz Metan, scor 2-0 și creează culoar dinamoviștilor să prindă un loc de play-off

../Imagini-008-2019/Denis-Man

FCSB a reușit să se reabiliteze cât de cât în fața propriilor suporteri, după eșecul din ultima partidă disputată acasă cu Astra și să câștige cu Gaz Metan, scor 2-0, în uvertura etapei a 20-a, disputată vineri pe Arena Națională, urcând provizoriu pe locul 4 al clasamentului Ligii 1.

Gaz Metan, condusă de pe margine de Edy Iordănescu, a făcut o primă repriză excelentă, punând-ul în dificultate pe Bălgrădean, în câteva situații clare de gol. În a doua parte a meciului, Gaz Metan a fost o echipă de nerecunoscut, creând breșe în apărare, a cedat deliberat spații și datorită oboselii, în comparație cu jucătorii FCSB-ului, care au fost mult mai proaspeți, cu un pressing necruțător, iar cele două gouri au venit firesc.

Florinel Coman a marcat primul gol al echipei FCSB, în minutul 66, situând-use pe prima poziție în clasamentul golgheterilor,alături de Valentin Gheorghe, Sergiu Buş și Gabi Iancu, cu câte 8 reușite.

Declarația lui Edy Iordănescu, după înfrângerea cu FCSB

Tehnicianul echipei Gaz Metan, Edy Iordănescu a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Cu această etapă intermediară din decembrie, am jucat trei meciuri în șapte zile, iar fostul nostru adversar, Voluntariul și FCSB, au jucat două. Împotriva FCSB-ului, dacă nu poți să alergi, nu ești proaspăt, n-ai agresivitate și intensitate bună, nu propui o organizare defensivă foarte bună, este greu să scoți ceva. Noi am venit în primul rând, cu foarte mulți absenți. În primul rând Olaru, care a fost suspendat, apoi Dumitru, suspendat, ne-a mai lipsit Drăghici. Marius Constantin a jucat cu probleme la genunchi. Cu toate acestea, echipa a făcut o primă repriză foarte bună, ăn care au fost multe momente în care noi ne-am pus amprenta pe joc, am creat, am avut bară. FCSB a avut în prima repriză numai o situație în minutul 44.”

„În a doua repriză, am pierdut intensitatea, n-am mai putut să câștigăm mingea, n-am fost primii la mingi și n-am mai putut să acoperim bine anumite spații. Până ala primirea golului, adversarul nu a avut situații. A câștigat echipa care în momentul de față este mai valoroasă, mai speculativă și care este mai șmecheră, pentru că în fotbal trebuie să ai și șmecherie, pe care noi nu o avem”, a spus în încheiere Edy Iordănescu.

Cum poate urca Dinamo pe un loc de play-off, după meciul cu Hermannstadt.

Dinamo are meci în deplasare cu Hermanstadt Sibiu, tot în cadrul etapei a 20-a, ce se va disputa sâmbătă, iar în cazul unei victorii va depăși la puncte echipa Gaz Metan și va face schimb de locuri. Dacă vor câștiga meciul cu sibienii, deși nu este deloc ușor, este greu de presupus că dinamoviștii vor mai pierde locul de play-off, deși mai au două examene destul de grele, pe propriul teren cu Astra și FCSB. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Spania-Romania-5-0

 

Citește și: România încheie ultima partidă din grupa F, a preliminariilor EURO2020, cu o înfrângere rușinoasă

Luni, pe Wanda Metropolitano din Madrid, selecționata României a fost surclasată de Spania, scor 5-0, după un joc lamentabil al jucătorilor...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X