București, 02 Septembrie 2019

FCSB învinge FC Viitorul, scor 2-1 și părăsește ultimul loc al clasamentului

../Imagini-007-2019/Gnohere-nr-9

După cinci eșecuri consecutive și eliminarea în play-off-ul Europa League, FCSB a reușit o victorie cu scorul de 2-1, în fața echipei FC Viitorul, care a dat o replică destul de ștearsă vicecampioanei, în partida din etapa a 8-a, disputată duminică la Pitești.

Pentru FCSB, au marcat Adi Popa, minutul 38, Edy Gnohere, minutul 65, în timp ce, Gabi Iancu a marcat singurul gol în minutul 45+1, pentru FC Viitorul. În minutul 18, la scorul de 0-0, mijlocașul echipei FCSB, Ionuț Vână a ratat un penalty, iar atacantul Edy Gnohere, a trimis mingea în bara porții lui Căbuz, în minutul 81.

În urma acestui rezultat, FCSB urcă cel puțin provizoriu pe locul 10 în clasament, în timp ce FC Viitorul, aflată la prima înfrângere în această ediție de campionat, se clasează pe locul 4. În cazul unei victorii, echipa finanțată și antrenată de Gheorghe Hagi, ar fi trecut pe primul loc, la egalitate de puncte cu Gaz Metan.

Atacantul echipei FC Viitorul, Gabi Iancu, a declarat după eșecul cu FCSB, la televiziunea Digi, următoarele: „Sunt foarte supărat pentru că nu am plecat de aici cu trei puncte. Ne dorim la fiecare meci să câștigăm și în seara asta, cred că nu am fost noi, am evoluat onest. În prima repriză, n-am jucat nimic, dar am marcat. Chiar mă gândeam la Steaua, o echipă mare care trebuie să-și revină. Repriz a 2-a, am început-o destul de bine și am luat un gol, iar mai apoi, n-am mai jucat nimic. Supărare mare și avem două săptămâni să ne antrenăm, să o luăm de la capăt. Nu știu dacă în seara asta, au jucat ei foarte bine, decât am jucat noi foarte prost. Nu am fost noi echipa Viitorul, care ne impuneam jocul. Acest lucru se va regla și de la următorul meci, vom juca ce știm noi și să nu mai avem astfel de escapade.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Sepsi-CFR-1-1

 

Citește și: Sepsi și CFR Cluj, au remizat scor 1-1, într-o partidă a etapei a 6-a, din Liga 1

În singura partidă a etapei a 6-a, din Liga 1, disputată sâmbătă la Sfântu Gheorghe, între Sepsi și CFR Cluj, cele două combatante au terminat la egalitate...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X