Megamenu for Bootstrap
 


București, 28 August 2017

FCSB învinge FC Botoșani, scor 2-0 și este la un punct în spatele liderului, CFR Cluj

Florin-Tanase-FCSB

Echipa FCSB, câștigă meciul cu FC Botoșani, disputat duminică, scor 2-0 și urcă pe locul 3 în clasament, la egalitate de puncte cu CSU Craiova, cu cîte 18 puncte și la un punct distanță față de liderul CFR Cluj.

Etapa a 9-a, se anunță de pe acum interesantă, CFR Cluj va evolua pe propriul teren cu ocupanta locului 2, CSU Craiova, iar FCSB se va deplasa la Ovidiu, în confruntarea cu FC Viitorul.

Golurile de pe Arena Națională, din disputa cu botoșenenii, au fost marcate în prima repriză, de Constantin Budescu (min. 18), dintr-o lovitură liberă executată perfect și Florin Tănase (min. 41), cu un șut din afara careului.

FC Botoșani, a avut ocazii de gol, dar de cele mai multe ori, mingea nimerea blocajul lui Momcilovic, cea mai importantă a fost în minutul 37, la șutul din interiorul careului al lui Mihai Roman.

Repriza secundă, a fost una echilibrată, cea mai mare ocazie de gol a aparținut FCSB-ului, prin Denis Man, care a trimis mingea în stâșpul porții lui Cobrea.

Autorul primului gol al FCSB, Constantin Budescu, a declarat după joc, la postul TV Digi, următoarele: „A fost un joc greu, ne bucurăm că am obținut toate cele trei puncte, iar odată cu întreruperea campionatului, o să facem o pregătire bună și să revenim mai puternici. Ne bucurăm că reușim să marcăm din faze fixe, le exersăm la antrenament cu toții și este foarte bine că marcăm cât mai mulți jucători.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii