Megamenu for Bootstrap
 


București, 30 Octombrie 2017

FCSB învinge CSU Craiova, scor 5-2 și preia șefia clasamentului, ajutată și de semieșecul CFR-ului

Craiova-FCSB-faza-meci-et-16

Meci frumos la Severin, goluri multe, faze spectaculoase, Alibec în teren, acestea au fost câteva dintre ingredientele unei victorii obținute fără emoții de FCSB, în meciul de la Severin, disputat duminică cu CSU Craiova și încheiat cu scorul de 5-2.

Așa cum a arătat FCSB, după atâtea încercări de formule de echipă, acum pare că jocul se leagă, relațiile de joc sunt excelente, iar de acum depinde numai de ei, păstrarea locului unu din clasament!

Cele șapte goluri au fost marcate de Andrei Burlacu, 66 și Renato Kelic, 72, pentru CSU Craiova, respectiv, Eddy Gnohere, 1; Filipe Teixeira, 34; Florin Tănase, 62; Renato Kelic, 69 (aut) și Florinel Coman, 83, pentru FCSB.

Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, Filipe Teixeira, a declarat după victoria cu CSU Craiova, la postul de televiziune Digi, următoarele: „A fost un meci greu, chiar dacă am marcat cinci goluri, Craiova este o echipă de respectat, o echipă foarte bună. Nu ne-a fost ușor, dar încă de la începutul meciului, am avut atitudine, cursivitate. Dacă vom avea aceiași atitudine în continuare, o să fie greu să pierdem vre-un meci. Știam ce trebuie să facem la acest meci, am respectat tot ce a spus antrenorul să facem, am marcat, deși puteam să marcăm și mai mult, dar și ei au avut oportunitate. Victoria noastră este mai mult decât meritată.”

„Știam înainte de meci că dacă vom câștiga astăzi, urcăm pe primul loc și nu puteam să pierdem această oportunitate! Reintrarea lui Alibec, a fost foarte bine, ca de obicei. Pentru mine, nu este ceva nou privind calitățile lui, a făcut-o foarte bine pentru echipă și avem nevoie de el”.a mai spus în încheiere Filipe Teixeira.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii