București, 17 Aprilie 2018

FCSB învinge Astra Giurgiu, scor 3-0, în ultima partidă a etapei a 5-a și trece din nou pe primul loc

Astra-FCSB-0-3-play-off

Luni, în ultima partidă a etapei a 5-a, disputată la Giurgiu, formția locală Astra, pierde cu scorul de 3-0, în fața echipei FCSB. Golurile au fost marcate de Gnohere în minutul 27, dintr-un penalty controversat dictat de centralul Marius Avram, Man, minutul 48 și Pintilii, minutul 49.

Replica elevilor lui Gheorghe Mulțescu a fost una palidă și în afara celor trei goluri primite, FCSB a mai avut în prima repriză două bare, în minutele 3 prin Budescu și 17, prin Denis Man.

Arbitrul de centru Marius Avram, a pus umărul cât a putut la victoria echipei FCSB, dictând în minutul 27, la scorul de 0-0, un penalty inexistent obținut de Benzar.

Antrenorul echipei Astra, Gheorghe Mulțescu, a declarat după eșecul înregistrat, la televiziunea Digi, următoarele: „FCSB a câștigat meciul, cu jucători valoroși. Și noi am încercat dar, fie că n-am reușit, fie că n-am fost lăsați. N-am refuzat jocul, am încercat să revenim, să construim, să aducem mingea în fața porții, mai ales în ultimele 15 minute, cred că puteam să înscriem și noi două goluri. Bineînțeles că nu se punea problema învingătorului, dar oricum meritam după desfășurarea ultimelor 20 de minute.”

„În afară de faza penalty-ului, a mai fost un henț, au mai fost niște faulturi din spate pe care Marius Avram nu le-a dat. Din ce am văzut eu, nu a fost penalty. Cred că dacă terminam prima repriză cu 0-0, sigur începeam și noi un pic mai circumspecți. Așa, la 1-0, am greșit, le-am dat cadou două mingi și repriza a început de la 3-0. Una peste alta, Steaua este o echipă solidă. Are trei echipe, una pe teren, una pe bancă și una prin tribune. Noi avem un lot foarte restrâns, n-am avut toți jucătorii și este greu să alcătuim o echipă competitivă. Lotul este la limită, deabia poți să alcătuiești 18”, a spus în încheiere Gheorghe Mulțescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii