Megamenu for Bootstrap
 


București, 24 Noiembrie 2017

FCSB înregistrează primul eșec în grupele Europa League, scor 0-2 cu Viktoria Plzeň

Faza-meci-Plzen-FCSB-2-0

FCSB a disputat joi, meciul din etapa a 5-a din grupele Europa League, în deplasare pe stadionul Štruncovy Sady, cu Viktoria Plzeň, înregistrând și prima înfrângere, după un joc în care a fost depășită la toate capitolele de cehi.

Tratând meciul superficial, fiind deja calificați, conducerea tehnică a echipei a folosit mai mult jucători tineri, în frunte cu portarul Daniel Vlad, cu Teixeira lăsat acasă, cu Budescu și Niță pe banca de rezerve, sperau că nu vor fi probleme legate de scor.

Golurile echipei Viktoria Plzen, au fost marcate de Milan Petržela 49, care a fost declarat de UEFA, omul meciului și Kopic 76. Partida a fost condusă de o brigadă de arbitri din Croația, având la centru pe Ivan Bebek.

Mijlocașul echipei FCSB, Constantin Budescu, a declarat după meci la televiziunea Telekom Sport, următoarele: „N-am făcut un joc așa de rău, chiar dacă am pierdut cu 2-0, am avut și noi ocaziile noastre, din păcate n-am marcat. Puteam obține un penalty, dacă arbitrul era mai atent, puteam evita primul gol, dacă arbitrul indica ofsaid și așa mai departe.”

Întrebat ce se întâmplă cu Denis Alibec și de ce nu reușește să marcheze, pe care îl cunoaște bine, Budescu a spus: „Și-a dorit foarte mult, a jucat bine dar cred că îi lipsește golul și sperăm să marcheze la următorul meci.”

„Noi sperăm să câștigăm ultimul meci, suntem la mâna noastră și sperăm să rămânem pe primul loc, pentru că merităm acest lucru”, a spus în încheiere Constantin Budescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii