București, 01 Martie 2018

FCSB eliminată în sferturile Cupei României de Hermannstadt Sibiu, la un scor de neprezentare

Hermannstadt-FCSB-3-0-sferturi-Cupa

Echipa din Liga a 2-a, Hermannstadt Sibiu a eliminat FCSB în sferturile Cupei României, în partida disputată joi la Sibiu, scor 3-0, după ce inițial trebuia să se dispute miercuri, dar din cauza condițiilor climaterice, a fost reprogramată.

FCSB a fost depășită la toate capitolele de sibieni, care și-au depășit pur și simplu limitele! FCSB a avut o singură ocazie de gol spre sfârșitul partidei prin Florinel Coman.

Golurile echipei sibiene au fost marcate de Bogdan Rusu, 11; 62 și Ștefan Blănaru, 29. Singura fază controversată a meciului a fost în minutul 34, atunci când arbitrul de centru Cătălin Popa a dictat inițial penalty pentru FCSB, după care, la semnalizarea asistentului și-a schimbat decizia, întrucât în aceiași fază, Filip a comis mai întâi henț în careul gazdelor, după care un fundaș sibian a atins balonul cu mâna.

Antrenorul echipei Hermannstadt, Alexandru Pelici, a declarat după victoria asupra steliștior la televiziunea Telekom Sport, următoarele: „Victoria vine după un joc bun al echipei noastre, am avut șansă, ne-am autodepășit. Am întâlnit o echipă a Stelei, care probabil venind de pe Olimpico și de pe Arena Națională, pe terenul din Sibiu nu au fost foarte motivați și asta cred că ne-au ajutat pe noi. Am gândit jocul pe o tranziție rapidă, știind că avem doi atacanți care sunt foarte buni pe penetrare, este vorba de Blănaru și Rusu. Ne-a ieșit, amândoi au înscris astăzi. Știind că Steaua, indiferent unde joacă vine să domine adversarul, va ieși la joc, cu fundașii laterali sus, pe un teren moale și cu fundașii centrali lipsiți de viteză, știam că orice minge în spatele lor poate fi bună pentru noi. Le-am cerut acest lucru, indiferent de fază, unul să rămână mereu la limita ofsaid-ului, să primească pasă în adâncime. Așa am reușit să dăm primele două goluri. Golul trei a fost în urma unei faze fixe, care o repetăm și ne pregătim pentru acest gen faze.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii