Megamenu for Bootstrap
 


București, 15 Septembrie 2017

FCSB debutează cu victorie în prima etapă a Grupei G, scor 3-0, cu Viktoria Plzeň

FCSB-Plzen-3-0-grupe-LE

Joi, în prima etapă a Grupei G, din Europa League, pe stadionul Arena Națională, FCSB câștigă partida cu Viktoria Plzeň, scor 3-0, prin golurile reușite de Constantin Budescu, în minutele 21 (pen) și 44, Denis Alibec, minutul 72.

Deși la capitolul statistică, Viktoria Plzeň a fost superioară echipei FCSB, având o posesie de 58 la 42%, diferența pe tabelă a echipei lui Nicolae Dică, a făcut-o reușitele cuplului Denis Alibec- Constantin Budescu, care au jucat exemplar.

Trebuie menționat că, penalty-ul obținut de Constantin Budescu din minutul 21, a fost acordat mult prea ușor de centralul întâlnirii, Andris Treimanis.

Autorul dublei echipei FCSB, mijlocașul Constantin Budescu, a declarat după meci la televiziunea Sport.ro, următoarele: „Am reușit să câștigăm acet meci, ne bucurăm și sperăm să o ținem așa și în continuare. Mă bucură faptul că am făcut un meci bun, dar mai mult mă bucură victoria, mă bucur pentru echipă.”

Despre faza penalty-ului controversat, Constantin Budescu a spus: „La reluări se vede mai bine. A fost o alunecare și acea contră și am căzut. Dacă arbitrul a dat, înseamnă că a fost penalty.”

După această victorie a FCSB și ținând cont de rezultatul celuilalt meci din Grupa G, Hapoel Beer-Sheva v Lugano, scor 2-1, pe primele două locuri ale clasamentului se află FCSB și Hapoel Beer-Sheva, cu câte 3 puncte, despărțite de golaveraj. Următoarea etapă este programată pe 28 Septembrie, atunci când FCSB se va deplasa în Elveția, la Lucerna, pentru jocul cu Lugano, iar Hapoel va juca în deplasare, cu Plzeň.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii