București, 07 Februarie 2020

FCSB câștigă partida restantă cu FC Voluntari și urcă pe poziția a doua din clasament

../Imagini-01-2020/Voluntari-FCSB-1-2

Într-o partidă restantă a etapei a 18-a, din Liga 1, disputată joi pe stadionul Anghel Iordănescu, FC Voluntari a fost învinsă la limită de FCSB, scor final 1-2.

Deși a jucat în superioritate numerică încă din minutul 44, după eliminarea lui Armaș, FCSB a avut emoții pe finalul partidei, când putea fi egalată. FCSB și-a făcut singură jocul greu, datorită ratărilor exasperate, prin Denis Man, minutele 62 și 82.

Golurile au fost maracate de Marko Simonovski, minutul 32, pentru FC Voluntari, respectiv, Darius Olaru, minutul 9 și Florinel Coman, minutul 43, pentru FCSB. Este de semnalat, debutul lui Olaru la FCSB și cu gol marcat, fiind de altfel, prima reușită în acest campionat.

După acest rezutat, FCSB urcă pe locul secund în clasament, cu 42 puncte, cu cinci puncte în spatele echipei CFR Cluj. FC Voluntari ocupă în continuare ultima poziție, cu numai 11 puncte.

Declarația lui Darius Olaru, la debutul pentru formația FCSB

După joc, mijlocașul echipei FCSB, Darius Olaru, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Mă bucur pentru debutul meu la FCSB și cu gol, Nu conta cine marca, importante erau cele trei puncte, pe care am reușit să le obținem și să urcăm pe locul 2. Am fost înlocuit pe parcursul reprizei secunde, aceasta a fost decizia lui Mister și sper ca la următorul meci să fiu din nou titular și să-mi ajut echipa.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X