București, 26 Iulie 2019

FCSB câștigă în deplasare cu Alashkert și se poate considera calificată în turul 3 al Europa League

../Imagini-006-2019/Alashkert-FCSB-0-3

Pe Academy Stadium din Yerevan, FCSB a întâlnit joi, formația Alashkert din Armenia, de care a dispus cu scorul de 3-0, meciul contând pentru turul 2 preliminar al Europa League, prima manșă.

După o primă repriză slabă, în care puteau încasa cel puțin un gol și în care cel mai bun jucător de pe teren a fost portarul Vlad, în cea de-a doua parte, odată cu o cădere fizică a celor din Yerevan, FCSB a profitat și a marcat de trei ori, prin Florin Tănase, 60; Iulian Cristea, 68 și Florinel Coman, 82.

Returul acestei duble manșe, va fi peste o săptămână, la Giurgiu, începând cu orele 21:30, meci în care nu se va pune problema echipei ce se va califica în turul 3. În urma tragerii la sorți, a turului 3, este posibil ca FCSB să întâlnească echipa din Kazahstan, Ordabasy, întrucât are prima șansă de calificare, după rezultatul de 1-1, obținut joi în deplasare cu Mladá Boleslav.

Mijlocașul echipei FCSB, Ionuț Vână, provenit în această vară de la FC Viitorul și care s-a integrat perfect, a declarat după joc la televiziunea PRO-X, următoarele: „Meciul a fost un antrenament bun pentru noi, în prima repriză, așa cum a decurs jocul, n-am avut așa ocazii de poartă, dar în a doua repriză, ei au scăzut ritmul și automat au apărut și fazele noastre de poartă. La pauză, am vorbit să fim mai pragmatici, să atacăm spațiile din spatele lor, pentru că aveau mulți oameni în fața careului și de acolo au venit și golurile.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Astana-CFR-1-0

 

Citește și: Campioana CFR Cluj, nu își găsește cadența! Două eșecuri în tot atâtea meciuri oficiale ale sezonului

După ce sâmbătă, în primul meci oficial al sezonului, CFR Cluj a pierdut partida din Super Cupa României cu FC Viitorul, a urmat o deplasare...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X