Megamenu for Bootstrap
 


București, 03 Aprilie 2017

FCSB câștigă derby-ul cu Dinamo, scor 2-1 și își păstrează șansele la titlu

FCSB-Dinamo-2-1-play-off

După victoria cu Dinamo, scor 2-1, în meciul disputat duminică pe Arena Națională, FCSB își păstrează șansele la titlu, alături de încă două formații cu cele mai multe puncte, FC Viitorul și CFR Cluj.

Denis Alibec în minutul 10 și Boldrin în minutul 75, sunt autorii golurilor echipei FCSB, iar Adam Nemec, în minutul 56, pentru Dinamo.

Dinamoviștii acuză prestația arbitrului de centru, Istvan Kovacs, întrucât nu a acordat un penalty clar în partea a doua a reprizei secunde (minutul 80), atunci când Patrick Petre, a fost faultat în suprafața de pedeapsă de Pintilii.

Pe finalul de meci, cele două echipe s-au văzut nevoite să evolueze în câte 10 oameni, mai întâi Pintilii în minutul 88, a primit al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu, iar Busuladzic, în minutul 90+3, a văzut cartonașul roșu, tot pentru cumul de cartonașe galbene.

Ritmul partidei a fost unul destul de intens, cu faze de poartă alternând de o parte și de alta, iar scorul putea să încline de o parte sau alta în orice moment. Nu mai departe, în minutul 90+3, Rivaldinho a trimis mingea în bară, atunci când FCSB se pregătea să-și savureze victoria!

După joc, antrenorul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: "În ultimele trei meciuri, am avut două penalty-uri, unul acasă cu Craiova, la un henț evident în careu, astăzi la 1-1, moment psihologic, eu ce am văzut un penalty clar la Patrick Petre, nu ni se dă. Au fost date împotriva lui Dinamo 11 penalty-uri. Poate două puncte în plus cu Craiova și azi trei puncte, gândiți-vă unde era acum Dinamo cu cele 5 puncte!"

"Ieșim din lupta pentru titlu, asta a fost presiunea pusă înainte de meci, cu declarații de cei de la Steaua. Această presiune și-a făcut efectul, bravo lor, iar acum încercăm să ne batem pentru locul 3. Legat de meci, cei de la Steaua, cu jucători foarte buni, la prima ocazie pe care au avut-o, au băgat-o în poartă, după care ultimele 25 de minute din prima repriză și începutul celei de-a doua reprize, în care am și egalat, Dinamo a fost echipa mai bună. Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus", a mai spus Cosmin Contra, în încheiere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii