Megamenu for Bootstrap
 


București, 05 Iulie 2017

FCSB câștigă cu scorul de 3-0, amicalul cu belgienii de la Waasland-Beveren

Faza-meci-FCSB-Waasland-Beveren

Marți, în al treilea amical din cantonamentul din Olanda, echipa FCSB, condusă de pe bancă de Emil Dică, a obținut victoria cu scorul de 3-0, cu Waasland-Beveren, urmare a dublei realizate de Constantin Budescu din minutele 28; 74 și a lui William de Amorim, minutul 52.

Deși este folosit în amicale de FCSB, Constantin Budescu, nu are încă transferul înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal.

Mijlocașul Junior Morais, a declarat după victoria cu 3-0, cu Waasland-Beveren, următoarele: „Am început să alcătuim o echipă foarte bună și trebuie să mergem așa mai departe. Mă simt bine în teren cu foștii mei colegi, sunt jucători foarte buni, valoroși. Budescu a arătat că este un fotbalist foarte bun la Astra și arată în continuare aici la Steaua. Este un jucător de valoare și ne ajută foarte mult.”

„Viitorul campionat va fi unul foarte greu. Am început pregătirea de trei săptămâni, am ajuns la final deja și până începe campionatul, echipa va arăta mult mai bine. Vrem să ajungem în grupele Champions League”, a mai spus în încheiere, la postul TV Digi, Junior Morais.

Ultimul meci amical al FCSB, se va disputa vineri, atunci când vor întâlni tot o echipă din Belgia, KV Oostende, care a terminat pe locul 4 în ediția trecută de campionat.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii