București, 09 August 2019

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Mladá Boleslav, în prima manșă a turului 3 din Europa League

../Imagini-006-2019/FCSB-Mlada-0-0

FCSB nu a reușit decât un scor alb cu cehii de la Mladá Boleslav, în prima manșă a turului 3 preliminar din Europa League, disputată joi la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici.

Dacă jucătorii antrenați de Vergil Andronache și-au propus pentru acest meci să nu primească gol și le-au reușit, calificarea se decide în manșa secundă, ce va avea loc peste o săptămână, pe stadionul Mestský din Mlada Boleslav.

Mijlocașul echipei FCSB, Ionuț Vână, a declarat după egalul cu Mlada, la televiziunea PRO X, următoarele: „Calificarea se decide acolo, avem nevoie de gol în deplasare. Ne pare rău că nu am înscris astăzi, am avut multe ocazii, puteam decide calificarea încă de aici, dar mergem acolo încrezători și sperăm să marcăm acolo și o să ne calificăm. În prima repriză ne-am tatonat, ambele echipe, am văzut stilul fiecăruia și după pauză, am zis să pasăm mai mult și să nu intrăm în jocul lor, pentru că erau mari și agresivi. Au venit și ocaziile, dar din păcate, n-am marcat.”

În legătură cu prezența în vestiar a antrenorului Mircea Lucescu, Ionuț Vână a spus: „A fost o emoție foarte mare, ne-a transmis să fim încrezători, pentru că suntem o echipă valoroasă și trebuie să demonstrăm pe teren.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Catalin-Itu-nr-94

 

Citește și: Victorie de moral pentru CFR Cluj, în deplasare, cu nou promovata Academica

După evoluția bună din prima etapă a echipei Academica Clinceni, cu U Craiova în deplasare și numai neșansa a făcut să nu se întoarcă acasă cu un punct...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X