Megamenu for Bootstrap
 


București, 25 Aprilie 2017

FCSB a ratat victoria în meciul cu FC Viitorul, scor final, 1-1

FCSB-Viitorul-1-1-play-off

Luni, în ultima partidă din etapa a 7-a, a play-off-ului Ligii 1, FCSB a ratat victoria din meciul cu FC Viitorul, scor final 1-1, iar titlul se va decide astfel, în ultimele trei etape!

FCSB-ul a ratat în acest meci, cât pentru un campionat întreg, din situații, care mai de care, mai clare de gol. Cele mai mari ocazii, au fost atunci când mingea a lovit bara de două ori, la șuturile lui Alibec din minutul 12 și Popescu, minutul 49. Portarul echipei FC Viitorul, Victor Rîmniceanu și-a salvat echipa în multe situații critice!

O altă ratare uriașă, a fost cea a lui Gabriel Enache din minutul 28, atunci când, a șutat spre poarta goală din 7 metri și a salvat uimitor de pe linia porții Bogdan Țîru.

Mihai Pintilii a deschis scorul pentru FCSB, cu patru minute înainte de pauză,cu un șut perfect, din centrarea excelentă a lui Boldrin.

FC Viitorul, a jucat până în minutul 70, cu teamă, jucătorii nefiind convinși de propriile forțe, iar după minutul 70, odată cu introducerea lui Vlad Morar și George Țucudean, lucrurile s-au schimbat și după numai 4 minute, din pasa lui Morar, Țucudean a egalat scorul.

Echipa FCSB, putea să primească două penalty-uri, neacordate însă, de arbitrul de centru Radu Petrescu, în minutele 8 și 39, la faulturile în careu comise de Cristi Ganea, asupra lui Momcilovic și de Țîru, asupra lui Alibec.

După acest rezultat, FCSB continuă să se situeze pe prima poziție a clasamentului cu 38 puncte, cu trei puncte mai mult decât ocupanta locului secund FC Viitorul.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii