Megamenu for Bootstrap
 


București, 08 Decembrie 2017

FCSB a pierdut ultima partidă din Grupa G, a Europa League și totodată primul loc

Faza-meci-FCSB-Lugano-1-2

Joi, pe Arena Națională, în prezența a peste 10 mii de spectatori, FCSB a pierdut ultimul meci din grupele Europa League, cu elvețienii de la Lugano, scor 2-1 și pierde prima poziție în clasamentul Grupei G, în detrimentul echipei Viktoria Plzeň, care a totalizat 12 puncte.

Lugano s-a dovedit o nucă tare pentru FCSB, reușind să-i dea toate planurile peste cap lui Nicolae Dică, prin golul marcat destul de repede, în minutul 3 prin Fabio Daprelà. Elvețienii și-au mărit avantajul în minutul 32, autorul golului fiind Balint Vécsei.

Văzând că nu funcționează bine atacul, cu câteva minute înainte de pauză, Nicolae Dică l-a scos din teren pe William De Amorim și l-a introdus pe Gnohere, care avea să marcheze singurul gol al steliștilor în minutul 60.

Mijlocașul echipei FCSB, Florin Tănase, a declarat după meciul pierdut cu Lugano, la televiziunea PRO X, următoarele: „Nimeni nu se mai aștepta că o să pierdem primul loc, dar din păcate am făcut-o. Nu ne mai rămâne acum, decât să avem noroc la tragerea la sorți. Sper și îmi doresc să avem un adversar mai accesibil, nu-mi doresc o echipă puternică.”

„Astăzi, am fost mai mult pe lângă ei, probabil n-am fost la fel de agresivi ca și ei, deși trebuia să fie invers. Lugano este o echipă care joacă un fotbal de calitate, încearcă să paseze, portarul lor, rar dă mingi lungi. Zic eu că și în seara aceasta, arbitrajul ne-a dezavantajat. La mine, putea să dea penalty, atunci când am fost lovit cu gheata în cap, deși mai întâi lovise mingea. Portarul lor a tras de timp încă din primul minut, nu știu de ce, pentru că n-aveau nimic de câștigat. Sperăm ca la anul să facem evoluții bune în Europa”, a spus în încheiere Florin Tănase.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii