Megamenu for Bootstrap
 


București, 26 Iulie 2017

FCSB a obținut un scor egal, 2-2 cu Viktoria Plzen, pe propriul teren

FCSB-Plzen-2-2

Marți, pe Arena Națională, în prezența a peste 30 mii de spectatori, FCSB și Viktoria Plzen, s-au confruntat în prima manșă a turului 3 preliminar, din cadrul competiției UEFA Champions League, la capătul căreia, scorul a fost egal 2-2.

Cele două goluri marcate de cehi, prin Michael Krmenčik (`23) și Jan Kopic (`53), vor atârna greu în vederea meciului retur de peste o săptămână, întrucât steliștii se pot califica în play-off, numai în cazul unei victorii sau a unui egal, pornind de la scorul de 3-3 în sus.

Pentru FCSB, Constantin Budescu a marcat din fază fixă (`37) și Filipe Teixeira (`61). Golul lui Teixeira, a fost cel mai frumos gol al serii, cu un șut cu capul și dintr-o poziție aproape imposibilă!

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat imediat după meci la televiziunea Sport.ro, următoarele: „Sunt dezamăgit de rezultat, Știam că vom avea un meci dificil cu cei de la Plzen, întrucât sunt o echipă agresivă. Mai știam că jocul lor este unul simplu, joacă minge lungă pe atacanți. Din păcate, am primit două goluri foarte ușor și ne-a costat acet lucru. Partea pozitivă este că, mereu am reușit să revenim și după primul gol și după al doilea gol, am reușit să egalăm, apoi spre finalul jocului, după ce am făcut 2-2, am reușit să ne mai creăm 3-4 ocazii de a mai marca și din păcate nu am reușit acest lucru.”

Întrebat care mai sunt șansele de calificare după egalul din această seară, Nicolae Dică a spus: „Consider că avem șanse, pentru că suntem o echipă valoroasă. Trebuie să demonstrăm în retur că merităm să mergem mai departe, Trebuie să muncim mai mult, să avem o atitudine mult mai bună, să fim mai agresivi decât am fost în seara aceasta. Cei de la Plzen, au șanse mai mari, pentru că au reușit cele două goluri în deplasare. Noi mergem cu încredere acolo, pentru a putea să reușim această calificare.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii