Megamenu for Bootstrap
 


București, 18 Aprilie 2017

FCSB a obținut un punct prețios în deplasare, cu CFR

Faza-meci-CFR-FCSB-play-off

FCSB a disputat luni în deplasare, ultimul meci al etapei a 6-a, cu CFR Cluj și s-a încheiat cu un scor alb, 0-0, fără ocazii prea mari de gol.

În prima parte a meciului, au fost două situații în care CFR putea să deschidă scorul, cea a lui Păun din minutul 28, atunci când nu a apucat decât să șteargă un balon cu capul, din centrarea lui Omrani și ocazia lui Deac din ultimul minut al primei reprize, când a șutat din apropiere și mingea a fost deviată în corner.

În partea a doua a meciului, FCSB a avut două situații clare de gol, prin Gabriel Enache, în minutul 66 și Florin Tănase, în minutul 78, în timp ce gazdele au avut o singură ocazie, prin Nouvier, în minutul 82.

Rezultatul le-a mulțumit pe ambele formații, după aspectul jocului din ultimele minute ale partidei, atunci când jucătorii ambelor echipe așteptau cu nerăbdare să se încheie meciul. Punctul obținut de FCSB este important în lupta pentru câștigarea titlului, rămânând în continuare pe prima poziție a clasamentului, cu trei puncte peste ocupanta locului secund, FC Viitorul și cu un golaveraj mai bun.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii