București, 10 August 2018

FCSB a obținut scor egal în deplasare, cu Hajduk Split, în prima manșă a turului 3 din Europa League

Hajduk-FCSB-scor-0-0

Pe un gazon extrem de prost, asemănător cu multe terenuri din România, FCSB a obținut un scor alb, 0-0, cu Hajduk Split, după un meci de uzură și în care elevii lui Dică, au șutat o singură dată pe spațiul porții, la cea mai mare ocazie, în minutul 90+4, prin Olimpiu Moruțan.

Momcilovic a ieșit accidentat în minutul 45, fiind înlocuit de Junior Morais, care a evoluat excelent. Cel mai în formă jucător, Olimpiu Moruțan a fost introdus în teren, din postura de jucător de rezervă, deabia cu 10 minute înaintea fluierului de final al arbitrului portughez Tiago Martins.

Manșa secundă a acestei confruntări, va avea loc joia următoare pe Arena Națională, iar FCSB trebuie să joace la victorie pentru a se califica, în timp ce, masivilor jucători croați, le este de ajuns pentru calificare și un rezultat de egalitate, de la scorul de 1-1 în sus.

Portarul echipei FCSB, care a avut câteva intervenții excelente, a declarat după egalul obținut la Split, la postul de televiziune PRO-X, următoarele: „Nu sunt eroul echipei, mi-am făcut decât datoria. Toți băieții cred că au muncit exemlar în această seară și cred eu că este echitabil acest 0-0. Important este că nu am luat gol aici și cu siguranță, va trebui să marcăm la București. Șansele de calificare sunt 50 la 50, după părerea mea. Au o echipă bună, cu talie, care ne-au pus probleme la fazele fixe. Și noi am avut ocaziile noastre, pe final, dar scorul este echitabil.”

„Gazonul nu a fost cel mai bun teren și la București, ați văzut că este un teren foarte rău pe Arena Națională, dar sperăm să se schimbe gazonul până la returul cu Hajduk, dacă se poate”, a spus în încheiere Cristi Bălgrădean.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

CFR-Malmo-0-1

 

Citește și: CFR Cluj pierde acasă meciul cu Malmö, în prima manșă a turului 2, din Champions League

Marți, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, CFR Cluj pierde la limită, scor 1-0, meciul cu echipa suedeză Malmö, din turul 2...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X