../Imagini-05-2020/FCSB-Botosani-1-1.jpg

FCSB a obținut numai 2 puncte din 12 posibile, în ultimele 4 jocuri din playoff

București, 05 Iulie 2020

Sâmbătă pe Arena Națională, FCSB nu a reușit decât un scor egal, 1-1, cu FC Botoșani, într-o partidă a etapei a 6-a din playoff. În cele 4 jocuri, de când a fost reluat campionatul, de după pandemie, FCSB a obținut numai două puncte din 12 posibile, lucru care ar putea să o îndepărteze și de locul 3, care i-ar asigura participarea directă în Europa League, dacă continuă cu astfel de rezultate și în următoarele 4 jocuri rămase de disputat.

Florinel Coman, revenit după o accidentare, a dat un gol frumos în minutul 13 și tot el a obținut după un fault asupra sa, în minutul 31, acordarea unui al doilea cartonaș galben și automat pe cel roșu, cu multă ușurință de centralul Marius Avram, lui Enriko Papa, la protestele jucătorilor FCSB.

Trebuie menționat, că echipa condusă de Bogdan Vintilă, a jucat în 10 oameni, din minutul 16, după ce Iulian Cristea a primit cartonașul roșu, pentru fault în calitate de ultim apărător, asupra lui Keyta.

Atacantul echipei FCSB, Adrian Petre a jucat bine, dar nu se știe de ce a fost înlocuit în minutul 70, înlocuitorul său, Ionuț Vână nu a adus nimic în plus în jocul echipei. Portarul echipei FCSB, Andrei Vlad, a gafat din nou, nepermis și a reușit să încaseze golul egalizator, al lui Țigănașu, de la o distanță de peste 30 metri!

În etapa următoare, FCSB se va deplasa la Craiova, pentru jocul programat duminică cu Universitatea. În meciul tur de la București, FCSB i-a învins cu 4-1, iar acet joc este un examen serios pentru trupa lui Bergodi. Dacă vor reuși să învingă, craiovenii vor avea un atu serios pentru cucerirea titlului. Sperăm ca și jucătorii echipei FCSB, să dea o replică pe măsură și să asistăm la o partidă echilibrată.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X