Megamenu for Bootstrap
 


București, 04 Decembrie 2017

FCSB a câștigat meciul cu Juventus București, scor 4-0, după două reprize diametral opuse

FCSB-Juventus-4-0-et-20

Duminică, pe Arena Națională, FCSB și-a adjudecat cele trei puncte de pe teren propriu, cu lanterna roșie, Juventus București, scor 4-0 și își micșorează diferența față de prima echipă clasată, CFR Cluj, la 5 puncte.

Dacă în prima repriză echipei FCSB nu prea le-a ieșit nimic, jucătorii lui Juventus au reușit să le anihileze acțiunile de atac, jucând dezinvolt și fără presiune, în cea de-a doua parte, elevii lui Marin Barbu au căzut și fizic și psihic, după al doilea gol primit.

La scorul de 1-0, pentru FCSB, Valentin Bărbulescu a trimis mingea în stâlpul porții lui Florin Niță, iar în cazul unui gol, jocul s-ar fi relansat.

Golurile echipei FCSB, au fost marcate de Florin Tănase, în minutele 54 și 78; Eddy Gnohere, minutul 81 și Constantin Budescu, în minutul 90, direct din corner. Golul marcat de Gnohere, a fost unul norocos pentru FCSB. Florinel Coman a tras puternic la poartă din afara careului, mingea l-a lovit în spate pe Gnohere și a ricoșat în plasa porții lui Drăghia!

Jucătorii echipei FCSB, Constantin Budescu și Florin Tănase, s-au făcut remarcați, primul prin gol și pasă de gol, al doilea, prin cele două goluri reușite prin reluări bine plasate cu capul.

Etapa a 21-a, de săptămâna viitoare, este una cu posibile implicații la vârful clasamentului, întrucât FCSB are o partidă grea de disputat la Botoșani, în timp ce clujenii de la CFR, întâlnesc pe teren propriu ACS Politehnica Timișoara, în fața căreia vor să se revanșeze după înfrângerea din turul campionatului, de pe Bega, scor 4-3.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii