Megamenu for Bootstrap
 


București, 05 August 2017

FC Voluntari, termină meciul cu FC Botoșani, invinsă și în 9 jucători

Voluntari-Botosani-1-3-gol-Vodut

Vineri, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, FC Voluntari și FC Botoșani, s-au confruntat într-o partidă a etapei a 4-a, la capătul căreia, botoșenenii au câștigat cu scorul de 3-1, iar ilfovenii au terminat în 9 jucători.

Răuță a fost eliminat cu 8 minute înaintea finalului de meci pentru o intrare imprudentă prin alunecare, iar portarul Balauru, a fost eliminat în ultimul minut de joc, pentru înjurii adresate arbitrilor. Întrucât Claudiu Niculescu, epuizase schimbările, după eliminarea lui Balauru, locul în poartă a fost luat de atacantul Voduț.

Gazdele reclamă pe bună dreptate, poziția de ofsaid la golul al doilea marcat de Cătălin Golofca, în ultimul minut al primei reprize, nesemnalizată de arbitrul asistent. Cătălin Golofca, mai reușise să marcheze în minutul 11, iar în minutul 54, Lorand Fulop, introdus din postura de jucător de rezervă, a reușit să marcheze al treilea gol al botoșenenilor. Mihai Voduț, a punctat pentru FC Voluntari, în minutul 34, din pasa lui Pîrcălabu.

Partida a fost condusă de o brigadă de arbitri, alcătuită din Ovidiu Haţegan, Octavian Şovre și Gheorghe Sebastian, iar la final, pentru protecție, Ovidiu Hațegan a fost flancat de câțiva stewarzi.

Cu aceste 3 puncte obținute, FC Botoșani rămâne în continuare pe prima poziție a clasamentului, cu 10 puncte și un golaveraj excelent, în timp ce FC Vouluntari, cu 4 puncte, ocupă momentan poziția a 8-a.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii