București, 13 Iulie 2019

FC Voluntari și Sepsi, au terminat nedecis în meciul inaugural, din noua ediție a Ligii 1

../Imagini-006-2019/Voluntari-Sepsi-0-0

Vineri pe stadionul Anghel Iordănescu, formația locală FC Voluntari, a terminat la egalitate, scor 0-0, cu echipa Sepsi OSK, în meciul inaugural al Ligii 1.

Deși ocaziile de gol au fost puține la număr, ambele echipe sunt mulțumite de scor, iar calitativ, jocul a fost unul de nivelul Ligii secunde, sau mai de grabă, al unei întâlniri amicale.

În etapa următoare, probabil lucrurile se vor schimba pentru Sepsi, întrucât vor juca acasă cu FCSB, în fața propriilor spectatori și mai mult ca sigur, vom vedea și goluri în acel meci. FC Voluntari, va avea un meci greu, în deplasarea de la Botoșani, acolo unde gazdele, le vor pune multe probleme.

Fundașul echipei Sepsi, internaționalul de tineret, Florin Ștefan, a declarat după joc, la televiziunea Digi, următoarele: „Este bine că nu am primit gol și am obținut un punct. Am avut un început mai greu de meci, întrucât ne-au venit jucători noi și trebuie să ne acomodăm, dar important este că am obținut punct. Trebuie să se integreze cât mai repede colegii noi și trebuie să ne mobilizăm pentru următorul meci. Gazdele nu și-au creat ocazii foarte mari, a fost un meci echilibrat și rezultatul este echitabil. Mă bucur că am jucat de la început și mi s-a acordat minute. Sunt pregătit pentru un eventual transfer, așa cum am citit pe internet și în ziare.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-005-2019/Mihai-Pintilii

 

Citește și: În al 2-lea amical al verii, FCSB învinge divizionara C, SR Brașov, scor 4-0

Marți, la Brașov, pe stadionul Silviu Ploeșteanu, fost stadion Tineretului, FCSB s-a impus cu scorul de 4-0, într-un meci amical, împotriva echipei SR Brașov...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X