Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 10 Mai 2016.

FC Voluntari, se află la al 5-lea eșec consecutiv!

FC Voluntari-CSMS Iasi, 1-2 După demiterea lui Ionel Ganea și restrângerea atribuțiilor lui Dumitru Dragomir, echipa FC Voluntari se află după 10 etape, pe loc de baraj pentru rămânerea în Liga 1, fiind la al 5-lea eșec consecutiv.

Luni, pe propriul teren, într-un meci din etapa a 10-a, cu CSMS Iași, a pierdut cu scorul de 2-1. Golul al doilea al ieșenilor din minutul 37, a fost un autogol de cascadorii râsului. Bornescu a respins slab până la Maftei aflat la 7 metri și acesta degajează direct în coechipierul său Barna, aflat la un metru, iar din acesta mingea ricoșează în propria poartă. Cadou mai mare pentru ieșeni în acest meci nici nu se putea face!

Este posibil să profite de poziția ilfovenilor, Poli Timișoara, care se află cu un joc mai puțin, la 3 puncte de FC Voluntari. Meciul din etapa a 13-a, dintre cele două echipe, din 25 Mai, care se va juca la Voluntari, este capital pentru stabilirea ierarhiei din coada clasamentului.

Andrei Cristea, autorul deschiderii scorului din penalty-ul din minutul 32, obținut tot de el, a fost cel mai bun jucător de pe teren.

Golul de onoare al ilfovenilor a fost marcat de Bălan, în urma unei lovituri libere, cu un minut înaintea finalului primei reprize.

La meciul de pe stadionul din Voluntari, care îi poartă și numele, a asistat și selecționerul echipei Naționale, Anghel Iordănescu.

Andrei Cristea, a declarat după meci la televiziunea Digi Sport, următoarele: "Este o victorie mare pentru noi, care ne conferă clasarea pe prima poziție a clasamentului play-out. Am făcut o partidă bună, am reușit să înscriem și în momentul de față, suntem o echipă în formă. Am mai primit cadouri, dar la autogolul lor, nu știu ce s-a întâmplat, eu am dat la poartă și la urmă nu știu ce s-a întâmplat, mingea a intrat în poartă. În fotbal, evident, ai nevoie și de mult noroc, iar în seara asta, norocul a fost de partea noastră".

Reperat de ziariști la părăsirea stadionului, fostul șef al LPF-ului și actualul Președinte de onoare al echipei din Voluntari, Dumitru Dragomir a spus: "Am să rămân la echipă până la sfârșit, că așa am promis. Numai că, dacă n-am un cuvânt de ordine, cum am avut în primele meciuri, este greu. O perioadă, am fost ascultat, după aceea, au venit alții, care au crezut că se pricep bine la fotbal și iată că nu se pricep. Ne-au bătut Iași-ul, îi felicit, au fost mai buni decât noi. Am crezut că scăpăm de retrogradare la început, dar după aceea, când au venit specialiștii peste mine și au început să facă schimbări în echipă, să schimbe antrenorii, atunci n-am mai avut ce să mai zic. Nu eu finanțez echipa, nu eu țin echipa".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.