Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 30 Aprilie 2016.

FC Voluntari se află la a patra înfrângere consecutivă, în play-out

FC Botosani- FC Voluntari, 4-2După ce a pierdut și al patrulea joc consecutiv, la Botoșani, cu scorul de 4-2, FC Voluntari se află în acest moment pe poziție de joc de baraj pentru rămânerea în Liga 1.

După demiterea lui Ionel Ganea, la FC Voluntari este totul cam la voia întâmplării. Antrenorul Sorin Popescu spune că deciziile în privința echipei se iau împreună, iar Președintele de Onoare, Dumitru Dragomir spune că din vară este posibil să părăsească clubul. Dragomir a declarat că evită să mai pronunțe numele fostului antrenor, Ionel Ganea, întrucât ar deranja pe mulți oameni din anturajul echipei.

Golurile din partida disputată în deplasarea de vineri cu FC Botoșani, au fost marcate de Cătălin Ștefănescu, min 43 și Daniel Pancu, min 77 (pen), iar pentru gazde au marcat Gabriel Vașvari, min 13; Gonzalo Cabrera, min 32; min 74 și Matulevicius, min 59.

Antrenorul echipei FC Botoșani, Leo Grozavu, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Este o victorie importantă în care am obținut trei puncte foarte importante în lupta pentru salvare, cu o contracadidată. Toate felicitările băieților, au jucat astăzi cu multă inimă, am reușit să marcăm patru goluri și am fi putut marca și altele. Am avut multe ocazii. Din ce mi s-a spus, am avut și penalty-uri neacordate, dar suntem învățați să jucăm împotriva tuturor".

"Mai sunt cinci etape de disputat cu foarte multe puncte puse în joc. Încă nu este nimic clarificat. Am luat o gură de oxigen, dar nu ne putem considera cu sacii în căruță. Mai avem mult de muncit. Trebuie să facem puncte pentru a ne asigura că rămânem în prima Ligă și după aceea mai vedem", a mai spus Leo Grozavu.

Sorin Popescu, antrenorul echipei ilfovene, a declarat după meci: "După această deplasare lungă, soldată cu eșec, vom avea sărbătorile triste, dar trebuie cât mai repede să ne ridicăm capul și de luni să începem munca. Jocul de astăzi a fost unul bun și ne dă speranțe pentru jocurile următoare".

"Suntem o echipă nou promovată, nu suntem înființați de mult. Trebuie ușor, ușor să ne câștigăm identitatea. Este greu primul an în Liga 1. Sunt jucători cu experiență, dar toate echipele care joacă cu Voluntari, vin și te iau de sus", a mai adăugat Sorin Popescu.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.