Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 12 Iunie 2016.

FC Voluntari rămâne în Liga 1, după ce a trecut de UTA Bătrâna Doamnă, la golaveraj

UTA Batrana Doamna-FC Voluntari, 1-0, meci retur baraj Liga 1Duminică, pe stadionul Motorul din Arad, a început cu 25 minute întârziere datorită ploii, manșa secundă a meciului de baraj pentru Liga 1, dintre UTA Bătrâna Doamnă și FC Voluntari, încheiată cu victoria arădenilor, scor 1-0.

Deoarece în manșa tur, disputată la Voluntari, UTA a pierdut cu 3-0, victoria acestora din manșa secundă, a fost insuficientă, pentru câștigarea barajului.

Singurul gol al meciului de la Arad, a fost marcat de Ciprian Rus, în urma unui șut puternic din 10 metri.

Mijlocașul Sorin Strătilă, cel mai bun jucător al arădenilor în dubla cu FC Voluntari, a declarat după meci la televiziunea Digi Sport, următoarele: "Trebuia o singură manșă de baraj, pe terenul echipei mai slab cotate să zic așa, acasă la noi. Pe 28, am jucat la Brașov, la o distanță de 500 km. Pe 1 Iunie, plecăm la Călărași, 700 km. Pe 4 Iunie jucăm la Voluntari, 600 km. La Voluntari, am jucat cu șase juniori de 17 ani și jumătate. Este greu să ții pasul cu ei, întrucât este o echipă cu experiență".

Fundașul echipei ilfovene, Vasile Maftei a declarat: "Am jucat două meciuri cu ei. În meciul tur am dominat de la un capăt la altul, am câștigat cu 3-0 și am avut și alte ocazii. Astăzi, am întâlnit aceiași echipă, pe un teren, care ne-a dezavantajat, dar important este că ne-am atins obiectivul și nu mai contează că am pierdut astăzi".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.