Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 06 August 2016.

FC Voluntari, ocupă provizoriu locul 1 în clasament, după 3 meciuri disputate

FC Voluntari- FC Botosani, 4-2 FC Voluntari a câștigat în meciul inaugural al etapei a 3-a, disputat acasă cu FC Botoșani, scor 4-2 și se poziționează provizoriu pe locul 1 al clasamentului.

Golurile au fost marcate de Spahija, minutul 6; Ivanovici, minutele 7 și 32; Daniel Novac, minutul 49 pentru FC Voluntari și respectiv Istvan Fulop, în minutele 30 și 78, pentru FC Boto;ani.

Jucătorul care a contribuit decisiv la victoria echipei ilfovene, a fost Florin Cernat, care a dat două pase de gol.

Atacantul echipei FC Voluntari, Florin Cernat, a declarat după meci la postul TV Digi, următoarele: "Știam despre Botoșani că sunt agresivi, foarte bine pregătiți și ne așteptam la un meci pe contre. Dar, i-am prins noi pe contraatac, le-am dat două goluri repede și ne-am făcut jocul mai ușor. La Voluntari, deocamdată mă simt bine, vă dați seama și căldura asta și-a pus puțin amprenta, dar până la urmă este bine că am câștigat și au rămas cele trei puncte aici".

"Obiectivul meu personal în acest an, este să prind din nou play-off-ul și să joc pentru echipă. Ediția trecută n-am prins meciuri în play-off, din cauza unei accidentări, dar acum vreau să joc", a spus în încheiere Florin Cernat.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.