București, 03 Iunie 2018

FC Voluntari merge la barajul pentru rămânere în Liga 1, după egalul obținut cu Juventus

Voluntari-Juventus-2-2-play-out

FC Voluntari scapă de retrogradarea directă în Liga secundă, după egalul dramatic obținut pe propriul teren cu lanterna roșie, Juventus București, scor 2-2, în partida disputată sâmbătă.

Pentru Juventus București, au marcat Florin Ștefan, 39 și Mihai Alexandru, 86, iar pentru FC Voluntari, au marcat Adrian Bălan, 57 și Florin Cernat, 88 (pen).

După ce în anumite perioade ale meciului, fanii lui FC Voluntari, i-au cerut demisia lui Adi Mutu, acesta a avut și inspirație, atunci când l-a trimis în teren pe Florin Cernat, autorul centrării din care arbitrul Sebastian Colțescu a acordat acel penalty controversat din minutul 88. Reluările de faze au fost destul de clare, fundașul echipei Juventus a fost lovit de minge în spate.

De altfel, la televiziunea Telekom, specialistul în arbitraje, Dan Lăzărescu a comentat faza respectivă, într-o intervenție telefonică, spunând: „Părerea mea este că, este o decizie greșită. În primul rând, eu nu văd contactul cu mâna, iar dacă ar fi fost contact cu mâna, nu putem vorbi de intenție. Regulamentul spune despre jucarea migiei cu mâna, următoarele: Dacă un jucător joacă mingea cu mâna în mod voit”.

Dacă în campionatul nostru era implementată tehnologia VAR, acum, echipa retrogradată direct ar fi fost FC Voluntari și nu ACS Poli Timișoara!

Pentru barajul de rămânere în Liga 1, FC Voluntari va întâlni în partida tur de pe 9 Iunie, pe Chindia Târgoviște, în deplasare, iar returul va fi pe 13 Iunie la Voluntari.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Istvan-Fulop-28-ani

 

Citește și: Sepsi învinge Juventus București și trece provizoriu pe locul secund în clasamentul play-out

În primul meci al etapei a 11-a din play-out, disputat vineri la Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK a învins cu 2-1 pe Juventus București și este...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, a adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

Am înțeles

Pentru detalii