București, 25 Octombrie 2015.

FC Voluntari, la prima victorie în Liga 1, scor 1-0, cu Petrolul

Voluntari-Petrolul-1-0FC Voluntari a reușit prima victorie în Liga 1, în meciul cu ultima clasată, Petrolul Ploiești,  disputat sâmbătă, pe stadionul Dinamo, din cadrul etapei a 15-a.

Daniel Pancu a jucat 62 minute, având câteva execuții de excepție, în special cea din minutul 11, atunci când l-a pus la grea încercare pe Pecanha.

Ilfovenii puteau deschide scorul mai repede din lovitură de la 11 metri, în minutul 20, dar Goossens a ratat.

În minutul 46, din degajarea la adversar a lui Tudose, ilfovenii profită și după cîteva pase, Kone deschide scorul cu un șut pe colțul lung din 10 metri.

În repriza secundă, Adrian Bălan a avut două situații de a majora scorul, în minutele 63 și 87, însă portarul Pecanha a intervenit salvator de fiecare dată.

Fundașul ilfovenilor, Vasile Maftei, a declarat la postul TV Digi Sport următoarele: "Este bun și acest 1-0. Acesta trebuie să fie un început pentru noi. Sperăm la mai mult, să ne prindă play-out-ul cu cât mai multe puncte. Am mai aut posibilitatea să câștigăm și la meciul cu Botoșani, poate n-am avut noroc. Este drept că a venit un nou tehnician cu experiență, sperăm să facem treabă bună împreună. Cel mai bun jucător al lor în seara asta a fost Pecanha. Am avut și mult ghinion, cu ratarea penalty-ului și ratările lui Bălan, scăpat singur de două ori cu portarul".

Întrebat de reporteri, ce părere aveți despre faptul că în conducerea clubului au venit mulți foști fptbaliști, Maftei a spus: "Dar nu ați fi vrut să vină cântăreți!"

După acest meci, FC Voluntari rămâne pe poziția a 13-a în clasament cu 9 puncte, în timp ce Petrolul staționează pe ultimul loc cu 4 puncte.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.