București, 14 Aprilie 2018

FC Voluntari învinsă acasă de Dinamo, scor 2-4, se află la al treilea eșec consecutiv

Voluntari-Dinamo-2-4-play-out

Vineri, în prima partidă a etapei a 5-a din play-out, FC Voluntari a pierdut meciul cu Dinamo, scor 2-4 și intră în hora retrogradării. În acest moment, avem 6 echipe care se bat pentru evitarea retrogradării sau al locului de baraj. FC Voluntari poate trece chiar după această etapă pe loc de baraj, dacă contracandidatele Sepsi, Concordia, ACS Poli Timișoara, câștigă în meciurile pe care le au de disputat pe terenurile proprii.

Golurile din partida disputată pe stadionul Anghel Iordănescu, au fost marcate de Adrian Voicu, 76 și Ionuț Balaur, 85 pentru FC Voluntari, respectiv Daniel Popa, 22; 46; Ionuț Balaur, 32 (aut) și Mahlangu, 38, pentru Dinamo.

Prin greșelile din apărare comise de cei de la FC Voluntari și mai ales prin ratările de nepermis ale lui Gabriel Deac, au facilitat victoria dinamoviștilor.

Autor al unei duble, atacantul dinamovist Daniel Popa, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Sunt foarte fericit că am reușit să câștigăm și am reușit să marchez. Nu a fost un meci ușor, numai că la final, noi ne-am relaxat și ne-au marcat două goluri. Am început bine meciul, am reușit să conducem la pauză cu 2-0 și în final am câștigat. Antrenorul nostru, Florin Bratu, a ales să folosească mai mulți tineri și i-a reușit, ca întotdeauna de când a venit, ne dă încredere și este foarte bine.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii