București, 19 Noiembrie 2016

FC Voluntari, învinge la Botoșani și se apropie de play-off

Botosani-Voluntari-0-1

Vineri, în prima partidă a etapei a 16-a din Liga 1, FC Voluntari a câștigat cu 1-0, în deplasarea de la Botoșani, apropiind-use la numai două puncte de un loc de play-off.

Golul din minutul 45, marcat de Adrian Bălan, a fost la prima ocazie a primei reprize pentru ilfoveni. Ivanovici a șutat pe colțul lung, portarul Iliev respinge în față, până la Bălan, care înscrie din 6 metri.

FC Botoșani dominat meciul, în special în prima repriză, dar au ratat enorm prin Willie, în minutele 8, 30 și 56, Mihai Roman, în minutul 60.

Mijlocașul echipei FC Voluntari, Costin Lazăr, a declarat după victoria de la Botoșani, la televiziunea Digi, următoarele: "Este foarte important pentru noi că reușim să aducem puncte din deplasare. În ultimele meciuri din deplasare, am cam luat goluri chiar pe finalurile de partide. Astăzi, a fost o victorie muncită, am avut și puțin noroc, dar jucătorii au avut atitudine."

"Noi am fost mai pragmatici și ne-am dorit mai mult victoria. Important este să jucăm un fotbal bun, un fotbal curat și vom vedea câte puncte strângem până la finalul acestui campionat", a declarat în încheiere Costin Lazăr.

Atacantul echipei FC Botoșani, Victoraș Astafei, a declarat după această înfrângere: "Suntem foarte supărați, pentru că, am avut foarte multe ocazii, am dominat meciul de la început până la sfârșit. Aveam posibilitatea să ne distanțăm în clasament față de Voluntari. Din păcate, n-am reușit și sperăm ca la meciurile următoare să ne revanșăm față de spectatori, care suferă."

Autor, Alexandru Neață