București, 12 August 2019

FC Voluntari învinge în deplasare FCSB și îi produce al treilea eșec consecutiv

../Imagini-006-2019/FCSB-Voluntari-1-3

Duminică la Pitești pe stadionul Nicolae Dobrin, unde FCSB își dispută meciurile de acasă, într-un meci al etapei a 5-a, a fost învinsă cu scorul de 3-1, de FC Voluntari, producând-ui al treilea eșec consecutiv și trimițând FCSB-ul pe locul 10 al clasamentului.

Singurul gol al echipei FCSB, a fost marcat de Florinel Coman, în minutul 49, în timp ce pentru FC Voluntari, au marcat Cătălin Țâră, minutul 1; Ricardinho, minutul 51 și Botezatu, minutul 67 (aut).

Cu 4 puncte strânse în 5 partide disputate, echipa finanțată de Gigi Becali, se află la 9 puncte distanță față de echipa de pe primul loc, CFR Cluj. După declarațiile antrenorului Vergil Andronache, înfrângerea este asumată, nici nu a contat prea mult pe rezultatul acestei partide, toți jucătorii și staff-ul tehnic fiind focusați pe meciul retur cu Mlada din deplasare, pentru a face un rezultat bun și a se califica în play-off-ul Europa League și mai departe în grupe.

Antrenorul echipei FC Voluntari, Cristiano Bergodi, a declarat după victoria cu FCSB, la postul TV Digi, următoarele: „A fost un meci frumos și aveam mare nevoie de victorie, fiind o gură de oxigen, incredibil pentru noi. Ne bucurăm și vreau să-mi felicit băieții, pentru că au făcut un meci foarte bun, mai ales în prima repriză, când am avut ocazii și ne-am descurcat bine. Victoria cu FCSB, care este o echipă bună, cu jucători valoroși, aduce jucătorilor mei încredere, pentru că nu este ușor să câștigi în deplasare. Mă bucur că jucătorii mei au reacționat după ce FCSB egalase, lucru ce nu s-a întâmplat în meciurile trecute și am dat imediat golul doi. Țâră a jucat foarte bine pentru că a ținut mingea, la fel și jucătorii de bandă.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Faza-meci-Alashkert-FCSB

 

Citește și: Cum pot echipele romanesti sa-si asigure bugetul pentru urmatoarele sezoane

Reteta succesului pentru o echipa din Romania inseamna sa exporte jucatori in campionatele puternice sau sa reuseasca sa intre intr-o grupa a cupelor europene...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X