Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 09 Iunie 2016.

FC Voluntari învinge UTA, scor 3-0, în primul tur al barajului pentru Liga 1

FC Voluntari-UTA Batrana Doamna, 3-0 Echipa FC Voluntari, a dispus miercuri, pe propriul teren, cu scorul de 3-0, în prima manșă a barajului pentru Liga 1, de UTA Bătrâna Doamnă.

Arădenii veneau după dubla cu Dunărea Călărași, disputată în datele de 1 și 4 iulie și după un sezon obositor cu multe meciuri. S-au descurcat destul de onorabil și poate numai reflexele de ultim moment ale portarului Bornescu au făcut ca arădenii să plece de la Voluntari fără gol marcat. Astfel, Bornescu a respins vole-ul din 10 metri al lui Dumitru Copil, din minutul 61 și lovitura de cap, din minutul 81, a lui Strătilă.

Au marcat pentru FC Voluntari Voduț, în minutul 27, Tudorie, minutul 44 și Adrian Bălan, minutul 79.

Antrenorul echipei UTA Bătrâna Doamnă, Roland Nagy, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: După cum am mai spus-o, noi venim pentru acest meci, după o perioadă foarte grea și încărcată, iar dacă facem o statistică, nu știu unde se mai poate evolua așa din 3 în 3 zile. Venim după un an în care s-a muncit enorm și în 4 zile, un vis, poate peste așteptări al nostru, un vis care poate, am crezut până la capăt și vom crede. După meciul tur de la Călărași, am fost catalogați ca și eliminați. Sigur Voluntari, au valoare, mai mult superiori, au fost în Liga 1. Noi am jucat cu jucători sub 19 ani, obligați cu doi în teren, dar noi am avut 5. Ce am realizat, a fost un bonus și am crezut în șansa noastră. Din păcate, în ritmul acesta, era greu să fim proaspeți, în primul rând.

Adrian Bălan, autorul celui de-al treilea gol pentru FC Voluntari, a spus: Ne bucurăm că am reușit să ne impunem jocul și să câștigăm, iar asta este cel mai important. Muncesc mult la antrenamente și colegii au jucat foarte bine, nu este numai meritul meu la gol, este și munca echipei. Ei s-au menținut (UTA), au avut jocuri în picioare, noi a trebuit să facem o pauză de 10 zile, este și pro și contra. Returul de Arad, va fi foarte dificil, iar noi trebuie să ne impunem jocul și să rămânem în Liga 1.

Returul acestui baraj va avea loc la Arad, duminică 12 iunie.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.