București, 21 August 2018

FC Voluntari încasează patru goluri de la Hermannstadt și rămâne pe ultimul loc

Herm-v-Voluntari-et-5

Luni la Tg. Mureș, Hermannstadt Sibiu a întâlnit FC Voluntari, ocupanta ultimei poziții din clasamentul Ligii 1, pe care a învins-o cu un scor categoric de 4-0. FC Voluntari a evoluat în 10 oameni, din minutul 51, după ce portarul Virgil Drăghia a văzut cartonașul roșu, pentru fault în afara careului, în calitate de ultim apărător, asupra lui Tsoumou.

Ilfovenii nu se regăsesc în acest start de campionat, jucătorii și antrenorul Daniel Oprița sunt cu moralul la pământ, după ce au acumulat numai un singur punct din 15 posibile.

Atacantul echipei FC Voluntari, Alexandru Tudorie, introdus în ultima parte a meciului în teren, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Trebuie să mergem acasă, să analizăm, să vedem ce-am greșit, pentru că nu este posibil să ne prezentăm în asemenea fel. Îmi este și greu să vorbesc acum, am rămas și în 10 oameni, ne-au pasat, ne-au făcut ce-au vrut. Alergam acolo ca niște bezmetici în față, nu știu, s-a rupt tot! Trebuie să intrăm cu altă atitudine, nu știu, să facem ceva, pentru că altfel rămânem cu un punct.”

„Nu avem nici-o scuză, au plecat jucători, au venit jucători, dar toată lumea care este aici trebuie să știe că este în Liga 1, nici Liga a 2-a, nici Liga a 3-a, nici Liga a 4-a în Franța. Poate au zis că vine în România să joace că este ușor, dar nu este ușor. Mă simt pregătit, o să mă pregătesc în continuare să dau totul la antrenament și vreau să joc pentru că, am nevoie de jocuri și de minute”, a spus în încheiere Alexandru Tudorie.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

CFR-Concordia-2-1-et-3

 

Citește și: CFR învinge Concordia, scor 2-1, într-o partidă a etapei a 3-a, din Liga 1

Sâmbătă, pe stadionul echipei CFR, Dr. Constantin Rădulescu, CFR a disputat meciul din etapa a 3-a, împotriva Concordiei...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X