București, 19 Martie 2019

FC Voluntari, cu Bergodi la timonă, obține două victorii consecutive în play-out și urcă pe locul 5

../Imagini-002-2019/Voluntari-Botosani-2-1

Luni, în ultima partidă din play-out, FC Voluntari a reușit să câștige acasă cu FC Botoșani și să evadeze pentru prima oară și de pe locul de baraj. Meritul incontestabil în redresarea „corabiei” este și al antrenorului Cristiano Bergodi, care este un antrenor cu multă experiență, știind să-și mobilizeze jucătorii.

Golurile au fost marcate de Laidouni, minutul 31 și Alexandru Tudorie, minutul 89, pentru FC Voluntari, respectiv Lorand Fulop, pentru FC Botoșani, în minutul 64. Putem remarca evoluția excelentă a celor doi portari, Vâtcă și Pap, care au avut cîteva intervenții de excepție, în partea a doua a meciului.

Etapa următoare, care se va disputa la finalul acestei luni, se anunță extrem de interesantă pentru subsolul clasamentului, atunci când FC Voluntari joacă la Chiajna, cu ultima clasată, iar în cazul unei victorii, situația echipelor cu 19 puncte, Dinamo și FC Botoșani este dificilă, dacă nu câștigă acasă cu Hermannstadt și respectiv Dunărea.

După victoria cu Botoșani, antrenorul echipei ilfovene, Cristiano Bergodi, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „Știam că este un meci foarte greu, pentru că am întâlnit o echipă care a ratat play-off-ul pe sfârșitul campionatului. Este singura echipă care ne-a bătut acolo în 2019. După ce au egalat, nu a fost ușor pentru noi, dar mă bucur că am avut 2-3 ocazii în a doua repriză. Și ei au avut acea lovitură de cap a lui Roman, atunci când Vâtcă a apărat foarte bine. Echipa luptă pe finalurile de meci, pentru că are încredere, a reușit să întoarcă rezultate și în alte meciuri, așa cum am făcut cu Iașiul și cu Steaua. Asta înseamnă că echipa a schimbat un pic mentalitatea și mă bucur foarte mult.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Dinamo-Concordia-2-1

Citește și: Dinamo câștigă cu emoții împotriva Concordiei, în prima partidă a etapei a 26-a

Vineri, pe stadionul Dinamo, echipa condusă de Mircea Rednic, a câștigat cu destule emoții partida cu Concordia, scor final 2-1. În timp ce Concordia,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X