București, 14 Iunie 2018

FC Voluntari câștigă barajul cu Chindia, la penalty-uri și scapă de retrogradare

Adrian-Mutu-baraj-liga-1

Miercuri, la Târgoviște, în meciul retur al barajului pentru Liga 1, FC Voluntari a câștigat după 120 minute de joc și după penalty-urile de departajare. Târgoviștenii reușiseră să conducă pe tabelă, prin golul lui Denis Ciobotariu, egalând astfel scorul general.

Cerchez, Neguț și Pencea, au ratat fiecare câte un penalty pentru Chindia, în timp ce Cernat, Marinescu și Leasă au marcat pentru FC Voluntari, iar Răuță a ratat penalty pentru ilfoveni. Portarul Mincă a reușit să apere două din cele trei penalty-uri ale târgoviștenilor.

După meci, antrenorul echipei ilfovene, Adrian Mutu a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „A fost un meci dificil, așa cum ne așteptam. O singură neatenție, în a doua repriză, ne-a costat și am dus meciul în prelungiri. Cred că, la loviturile de la 11 metri, unde se putea întâmpla orice, experiența noastră și luciditatea mult mai mare, și-a spus cuvântul. L-am ținut pe Cernat în teren, pentru că parcă presințeam că o să ajungem la 11 metri. Am fost chemat la Voluntari să salvez echipa și am salvat-o. Nu a fost ușor, întucât și pentru un antrenor cu experiență, aceste momente sunt grele, dar mai ales pentru mine, care n-am așa experiență în antrenorat.”

Citește și:

Live text Baraj Liga 1 meci tur, Vol-Chindia
Live text Baraj Liga 1 meci retur, Chindia-Vol

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Nicusor-Stanciu-gol-minutul-13

 

Citește și: România a învins Chile, scor 3-2, într-un meci amical disputat în Austria

În orașul austriac Graz, România a învins Chile, scor 3-2, într-un meci amical, cu același scor cu care câștigase în partida de la Cluj, din urmă cu un an...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X