Megamenu for Bootstrap
 


București, 10 Iulie 2017

FC Voluntari câștigă Supercupa României, după victoria cu 1-0, împotriva Campioanei, FC Viitorul

FC-Voluntari-castiga-Supercupa

Costin Lazăr, în vârstă de 36 ani, a marcat singurul gol al Supercupei României, în minutul 12 și FC Voluntari câștigă al doilea trofeu important, după câștigarea Cupei României. FC Viitorul a evoluat în 10 oameni, din minutul 32, după ce Ionuț Vână a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene de centralul Sebastian Colțescu.

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei FC Viitorul, a început meciul disputat duminică la Botoșani, fără Romario Benzar în formula de start, fără Ovidiu Herea, noua achiziție, în timp ce Claudiu Niculescu, antrenorul echipei ilfovene, s-a bazat pe experiența lui Costin Lazăr, Vasile Maftei și Laurențiu Marinescu, care au făcut astfel și diferența.

Marcatorul singurului gol al Supercupei, Costin Lazăr, a declarat după meci la postul TV Digi, următoarele: „Sunt două trofee deosebite. Nici în visele mele cele mai frumoase, nu credeam că o să câștig două trofee, cu o echipă mică, nou înființată. Este ceva fantastic, ceva de vis! Această victorie, o dedic familiei mele. Am învins o echipă tânără, care joacă fotbal, care este cea mai bună echipă din România, după părerea mea, dar noi, avem niște vulpi bătrâne în echipă, care știu cum să stea, cum să forțeze rezultatul. Am deschis scorul foarte repede. Ei au avut o greșeală personală, de au luat cartonașul roșu și de acolo, cred că s-a rupt jocul.”

În încheiere, mijlocașul Costin Lazăr, a mai spus: „Ne așteptam să fie un joc mult mai greu decât a fost cel din finala Cupei României, pentru că Viitorul are jucători foarte tineri, care promit. Cu siguranță, multă lume ar fi dorit ca Viitorul să câștige Supercupa României, pentru viitorul fotbalului românesc, probabil, dar de aceea este fotbalul așa frumos, pentru că orice echipă poate câștiga!”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii