Megamenu for Bootstrap
 


București, 14 Octombrie 2017

FC Voluntari a terminat la egalitate, scor 0-0, cu FCSB, în primul meci al returului din Liga 1

Constantin-Budescu-oct-2017

O dată cu inaugurarea nocturnei atipice de pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari și într-o zi din calendar cu cifra 13, jucătorilor echipei FCSB nu le-a ieșit prea multe, fiind mulțumiți și cu un punct, dacă ne gândim că pe finalul meciului, Florin Niță a apărat ca un adevărat portar de Echipă Națională.

FC Voluntari a fost echipa mai omogenă, au fost în multe situații siguri în apărare și primii la minge, mai determinați, în timp ce, jucătorii lui Nicolae Dică au început să devină nervoși după nereușitele din atac. Denis Alibec, nervos pentru că a fost schimbat în minutul 83, a lovit cu piciorul ușa de la vestiare, fiind aspru criticat de finanțatorul George Becali, la finalul meciului.

După meci, atacantul echipei FC Voluntari, Alexandru Tudorie, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Ne-am bucurat după meci în vestiare, pentru că am jucat cu una dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Am făcut un joc bun, am luat un punct și cred că oricine se bucură să ia puncte cu Steaua. Am avut o ocazie, n-am fructificat-o cum trebuie, asta este. Au avut și ei mai multe ocazii și suntem bucuroși că sa terminat 0-0. Nu a fost nicio încărcătură specială pentru mine, m-am concentrat cum o fac la fiecare meci și am respectat indicațiile antrenorului.”

După acest rezultat de egalitate, FCSB ocupă în continuare locul secund în clasament cu 29 puncte, la 3 puncte în spatele CFR-ului, care are un meci mai puțin disputat, în timp ce, FC Voluntari cu 16 puncte, ocupă locul 9 și speră la un loc de play-off.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii