București, 04 Decembrie 2016

FC Viitorul trece pe primul loc al clasamentului, după victoria cu CSU Craiova

Aurelian-Chitu_edited

Sâmbătă, pe stadionul din Ovidiu, FC Viitorul câștigă meciul cu CSU Craiova, cu 2-0, trecând momentan pe prima poziție a clasamentului, cu 36 puncte. FC Steaua, ocupanta locului secund, are un joc mai puțin, pe care-l va disputa duminică pe Arena Națională, cu Pandurii Tg. Jiu. CSU Craiova, ocupă locul 3 în clasament, cu 33 puncte.

Cele două goluri au fost marcate în prima repriză, de Aurelian Chițu în minutul 3 și Robert Hodorogea, minutul 36.

După fluierul final al centralului Radu Petrescu, a avut loc o încăierare generală între jucători, în care au fost arătate și două cartonașe roșii lui Rambe și lui Rîmniceanu. Rambe a sărit la Gheorghe Hagi, punând-ui mâna în gât.

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat la finalul partidei, la televiziunea Digi, următoarele: "Au fost două echipe frumoase în teren, două echipe care au vrut să câștige. Noi am avut strategia mai bună, am stat mai bine în teren, am făcut lucrurile cum trebuie. Merităm victoria, am făcut un meci extraordinar de bun, contra unei echipe foarte bune, în care ne-am luat revanșa. În tur ne-au bătut ei, acum i-am bătut noi."

Legat de scandalul iscat după fluierul final, Gheorghe Hagi a spus: "Au venit străini în România, care mă înjură și aici și la ei, m-au înjurat. Măcar să fie străini din ăia de valoare, măcar să fie valoroși. Și acolo m-a înjurat Madson și aici, Rambe. De unde a pornit totul, nu contează. Important este că sunt niște străini care vin la noi și care nu fac bine. Nu poate să facă așa ceva. Străinul să vină să joace fotbal, să ne arate că este mai bun ca al nostru și să merite."

Autor, Alexandru Neață