Megamenu for Bootstrap
 


București, 06 August 2017

FC Viitorul termină meciul cu Sepsi OSK, în 10 oameni și pierde cu scorul de 1-0

Sepsi-Viitorul-1-0-etapa-4

Sâmbătă, FC Viitorul a pierdut meciul cu Sepsi OSK, disputat la Brașov și se află la al treilea eșec, după patru jocuri! Din minutul 78, Boli a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Având în vedere ritmul în care se desfășoară partidele, din trei în trei zile, mai ales în vederea apropierii dublei cu Salzburg, din play-off-ul Europa League, antrenorul echipei FC Viitorul și-a menajat cîțiva jucători în partida cu Sepsi.

Attila Hadnagy a marcat singurul gol al meciului, în minutele de prelungire ale partidei, cu un șut pe colțul lung din interiorul careului, declarând după meci, la televiziunea Digi, următoarele: „Sunt foarte obosit. Am obținut trei puncte de aur pentru noi, cu echipa campioană, o echipă foarte bună a campionatului. S-a văzut și la ei oboseala, după ultimele meciuri pe care le-au avut. Noi am profitat de oboseala lor, pe căldura asta sufocantă, cred că au fost vreo 45 grade, dar suntem foarte fericiți că a ieșit bine! În prima repriză, am ratat singur cu portarul și mie îmi plac golurile. În sfârșit, am spart gheața și sper să o țin tot așa. Și ei au avut ocazii mai multe decât noi și mai clare.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii