Megamenu for Bootstrap
 


București, 03 Mai 2017

FC Viitorul și-a prelungit contractul pentru al treilea an consecutiv cu Herbafile România

FC-Viitorul-Herbalife-Romania

Pentru al treilea an consecutiv, Herbalife este sponsor oficial in nutritie al echipei de fotbal FC Viitorul.  Astfel, într-un comunicat de presă, primit pe adresa Fotbal flash, din partea D-nei Ruxandra Bitu, Director, Head of Consumer Brands, GRAYLING, se menționează: „Herbalife Romania anunta continuarea parteneriatului cu FC Viitorul ca sponsor oficial in nutritie sportiva al echipei de fotbal. Astfel, performantele sportive  ale echipei sunt sustinute de  Herbalife24, o gama completa de nutritie sportiva, recomandata atat sportivilor profesionisti, cat si pasionatilor de sport care inteleg importanta unei nutritii corespunzatoare.”

„Sunt mandru de continuarea parteneriatului cu FC Viitorul – o echipa de fotbal care a demonstrat ca isi merita locul in liga de top si ai carei fotbalisti ambitiosi isi doresc si au rezultate exceptionale. Pentru acesti sportivi nutritia complexa este o necesitate, iar compania Herbalife este onorata sa contribuie la succesul lor”, a declarat Romeo Cazanescu, Country Manager Herbalife Romania.

Prezent la intalnirea cu jurnalistii de pe stadionul din Constanta, Gheorghe Hagi, antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, a declarat: „Fotbalul este un sport intens, care solicita mult efort fizic, prin urmare pregatirea constanta, odihna si nutritia personalizata sunt cruciale. Fotbalistii impreuna cu medicul echipei au integrat deja produsele in programul personal de nutritie, care ii ajuta sa se recupereze mai repede intre antrenamente si sa isi maximizeze efortul depus in cadrul sesiunilor de antrenament”.

Herbalife sustine la nivel mondial peste 100 de atleti de performanta, avand ca obiectiv asigurarea unei nutritii adecvate in vederea imbunatatirii performantelor sportive. In Romania, pe langa implicarea in fotbal, Herbalife ii sustine pe Anca Bucur, Miss Fitness Univers, Ciprian Balanescu, campion balcanic si campion national al Romaniei la triatlon, duatlon si aquatlon si echipajul de canotaj - dublu rame feminin, categoria usoara.

Produsele Herbalife pentru nutriţie sportivă beneficiază de trasabilitatea lotului care le garantează sportivilor profesioniști faptul că produsele și suplimentele folosite sunt conforme cu orice test antidoping sau de screening existent la ora actuală. Fiecare produs este testat de o terţă parte, pentru depistarea substanţelor interzise şi poate fi verificat pe site-ul http://www.informed-sport.com/en/registered-products .

Despre Herbalife®
Herbalife® oferă o gamă variată de produse pentru controlul greutăţii obţinute în urma unor cercetări ştiinţifice, suplimente nutriţionale menite să sprijine un stil de viaţă activ şi sănătos, precum si produse pentru îngrijirea personală. Portofoliul Herbalife® include shake-uri proteice, batoane înlocuitoare de masă şi gustări proteice; suplimente nutritive pentru fitness şi energie; produse pentru îngrijire personală şi produse pentru îngrijirea tenului.
Herbalife Ltd (abreviere: HLF) este o companie internaţională din domeniul nutriţiei care comercializează produse pentru controlul greutăţii, suplimente nutritive şi produse de îngrijire personală printr-un sistem de vânzări directe. Produsele Herbalife® sunt vândute în peste 90 de ţări prin intermediul unei reţele de peste 2.5 milioane de membrii independenţi. Compania susţine Herbalife Family Foundation şi Programul Casa Herbalife în scopul îmbunătăţirii nutriţiei copiiilor din întreaga lume. Pentru mai multe informaţii legate de compania Herbalife®, puteţi accesa website-urile www.herbalife.com , www.herbalife.ro .

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii